Maku syntyy taikinajuuresta

Rostenin Horeca-leipomotuotteita yhdistää niiden maukkaan maun lisäksi perinteinen juureenleipomistapa. Juureen leivotut Rostenin leivät erottuvat edukseen niin maultaan kuin tunnelmaltaan. Rostenin kaikki ruistuotteet leivotaan ruistaikinajuureen ja vaaleat leivät vehnätaikinajuureen. Taikinajuuri antaa leivälle luontaisella tavalla makua, säilyvyyttä ja leikattavuutta.

Siirry HoReCa-tuotteisiin

Suomessa leivottu

Käytämme mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita. Kaikki käyttämämme vehnä ja kaura ovat suomalaisilta pelloilta ja käyttämämme rukiin kotimaisuusaste on tällä hetkellä 60 %, yleisen tason ollessa noin 35 %.

SERTIFIOITUA LEIVONTAA

Modernit tuotanto-olosuhteet takaavat osaltaan leipiemme ensiluokkaisen laadun.

Tuotantolaitoksellemme on myönnetty FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatti (Tuoreiden ja pakastettujen leipomotuotteiden ja rapean leivän valmistus, Luokka CII,
CIV). 

UUTUUS 2017: Siemennäkkileivät

Toimme nopeasti suursuosion saavuttaneet siemennäkkileipämme myös HoReCa-tuotevalikoimaamme.

Valittavanasi on kolme makuvaihtoehtoa herkullisista, rapeista sekä täysin lisäaineettomista siemennäkkäreistä.

Kaksi palaa siemennäkkileipää humnus-levitteellä
Vanha kuva Rostenin työntekijöistä laittamassa leipää uuniin. Kuvan laidassa on Suomalainen perheyritys -tunnus.

Maukasta leipää vuodesta 1939

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyitys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen, hyvän makuisen leivän valmistuksessa.

Leipomo Rosten työllistää yli 200 suomalaista ammattilaista.

Myynti

HoReCa-myyntipäällikkö
Janne Koskinen
Salesmart Oy
Puh. 040 901 2523
janne.koskinen@salesmart.fi

Lataa tulostettava näkkärikuvasto (pdf)