”Jauhot pöllähtelevät ilmassa, ja kaikkialla leijailee vasta paistettujen leipien ja leivonnaisten tuoksu. Jauhopilven takana häämöttää kotileipureiden unelma – pelleittäin tuoreita herkkuja, jotka maistuvat kuin kotona tehdyiltä. Täältä Rostenin hyvä lähtee kiertämään.

 

Jouluperinteistä poiketaan, mutta mukaan napataan myös jotain sellaista, joka on kulkenut rinnalla vuodesta toiseen ja joka halutaan nyt välittää muillekin. Niitä tuttuja makuja, jotka tuovat mieleen hyviä muistoja. Ja toisille makuja, joista syntyy uusia muistoja.

 

Lisää aikaa itsellesi, ja sinulle tärkeille ihmisille tuoreiden leipien ja leivonnaisten täyteinen joulu, iloista mieltä ja makuelämyksiä. Anna Rostenin hyvän jatkaa kiertämistään.”

Jouluiloa jakamassa ruusukorttelissa

Järjestimme joulukuun alussa Facebook-sivullamme joulugallupin, jossa ihmiset saivat äänestää kohdetta, jonne lahjoittaisimme joulutervehdyksenä Tähtitorttuja. Kohteeksi valikoitui Ruusukorttelin hyvinvointikeskus Turusta, jossa saimme erittäin lämpimän vastaanoton. Käy katsomassa tunnelmia Ruusukorttelin joulujuhlasta!

Jouluisia makuja Rostenilta

Joulutuotevalikoimastamme löydät herkkuja niin makeaan kuin suolaiseenkin nälkään.

Joulunyytit
Tähtitorttu
Tumma joululimppu
Vaalea joululimppu
katso kaikki joulutuotteet

Anna lahjaksi makuelämyksiä

Rostenin lahjakortti on on loistava lahjaidea niin sukulaisille kuin ystävillekin ja ilahduttaa varmasti. Tehtaanmyymälöistämme saat lahjakortit pukinkonttiin ja samalla ihanat herkut joulupöytään. Tervetuloa!

Tehtaanmyymälät