Taikinajuurevat –
Juureen leivottu

Halusimme vaalia perinteitä mutta samaan aikaan luoda jotain uutta – tuloksena syntyivät TaikinaJuurevat.

Rostenin mehevät TaikinaJuurevat on leivottu taidolla ja perinteitä kunnioittaen taikinajuureen, joka tuo leipään herkullisen maun ja nimensä mukaisesti juurevuutta. Tuotesarjan leipien valmistuksessa on käytetty laadukkaita raaka-aineita, ja leivissä rouskuvat vehnän- ja rukiinjyvät sekä pellavan- ja auringonkukansiemenet. Puolta pienemmästä koosta huolimatta makuelämys on kokonainen!

Jyväinen –
Herkkua jyvistä hyvistä

Jyväinen – pehmeä ja lempeän makuinen juureen leivottu sekaleipä, jossa on ruismallasta, vehnän- ja rukiinjyviä sekä pellavan- ja auringonkukansiemeniä.

Tutustu

Jyväinen
Herkkua jyvistä hyvistä

Jyväinen – pehmeä ja lempeän makuinen ruismallasjuureen leivottu sekaleipä, jossa on vehnän- ja rukiinjyviä sekä pellavan- ja auringonkukansiemeniä.

Tutustu

Speltti & Mallas –
Tumman viettelevä

Speltti & Mallas on todellinen leipien moniottelija. Juureen leivotussa sekaleivässä on runsaasti B-vitamiinia sisältävää spelttiä. Moniviljaisesta herkusta löytyy myös ruis- ja ohramallasta, kaurahiutaleita, vehnää sekä pellavan- ja auringonkukansiemeniä.

Tutustu

Puolittamalla parempi

Täydellinen makuelämys puolta pienemmässä koossa!
Toivottu puolikas pakkauskoko sopii loistavasti pienemmille perheille ja
tietysti niille, jotka eivät voi vastustaa kiusausta
maistaa molempia makuja.

Puolittamalla parempi

Täydellinen makuelämys puolta pienemmässä koossa!
Toivottu puolikas pakkauskoko sopii loistavasti pienemmille perheille ja tietysti niille, jotka eivät voi vastustaa kiusausta maistaa molempia makuja.