Runebergintortut saatavilla nyt valtakunnallisesti

Yksi alkuvuoden herkullisimmista ja suosituimmista kausituotteistamme, Runebergintorttu, on valtakunnallisessa valikoimassa 5.2.2020 asti. Tänä vuonna perinteisen Runebergintortun rinnalle on tuotu myös täysin gluteeniton vaihtoehto! Lähestyvän juhlapäivän kunniaksi sometileillämme on käynnissä kilpailu, josta saat lisätietoa tämän sivun alaosasta.

Tunnusomainen ja verraton maku

Tiesitkö, että klassiset Runebergintorttumme on leivottu lähes 90 vuotta samana pysyneellä reseptillä? Tunnusomainen maku ja juuri sopivan kostea rakenne hurmaavat Runebergintorttujen ystävät vuodesta toiseen. Maista myös uutta gluteenitonta vaihtoehtoamme!

Perinteinen versio
Gluteeniton versio

Osallistu somekilpailuun ja voita herkullinen lukuelämys

Lähestyvän Runebergin päivän kunniaksi Facebook- ja Instagram-tileillämme on käynnissä 29.1.2020 asti kilpailu, jossa voi voittaa Runebergintorttuja ja lahjakortin kirjakauppaan! Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löytyvät kilpailupostauksista. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt säännöt, jotka ovat luettavissa alla olevan painikkeen kautta. Lue kilpailun säännöt