Suussasulavat laskiaispullat saatavilla nyt valtakunnallisesti

Helmikuussa herkutellaan laskiaispullilla, jotka ovat valtakunnallisessa kausivalikoimassamme 27.2.2021 asti. Saatavilla on tietysti kaksi eri vaihtoehtoa – mansikkatäytteellä ja mantelinmakuisella täytteellä. Tutustu laskiaispulliimme paremmin alla!

Klassinen vastakkainasettelu

Laskiaispullat herättävät tunteita ja jakavat ihmiset yleensä kahteen koulukuntaan: hillon ja mantelitäytteen ystäviin. Naapurimaassamme Ruotsissa laskiaispullia syödään pääosin mantelitäytteellä, kun taas Suomessa ja Norjassa molemmat vaihtoehdot ovat yhtä oikeita. Oli valintasi kumpi tahansa, takaamme sinulle suussasulavan elämyksen!

Laskiaispullat
laskiaispulla mansikka pakkaus
Mansikkatäytteellä
laskiaispulla manteli pakkaus
Mantelinmakuisella täytteellä