Leipomo Rosten mukana Suomi 100 -juhlavuodessa

Leipomo Rosten on kulkenut 100-vuotiaan itsenäisen Suomen rinnalla jo lähes 80 vuotta. Vaikka paljon on tänä aikana muuttunut, arvomme ovat säilyneet ennallaan vuosikymmenestä toiseen.

Suomalaisessa perheyrityksessämme vaalitaan pitkiä perinteitä, rakkaita reseptejä, leivontamenetelmiä ja taitavien leipuriemme kädentaitoja, jotka kaikki ovat vaikuttaneet jäljittelemättömien leipämakujemme ja leivonnaisten syntyyn. Kaikista tuotteistamme heijastuu kotimaisuus, laatu ja ennen kaikkea rakkaus leivontaan.

Suomi 100 -tuotteemme

Lähiruisleipämme leivotaan perinteisesti taikinajuureen, ja leivonnassa käytetään sataprosenttisesti kotimaista ruisjauhoa, joka on jauhettu Reunasalon pienmyllyssä Marttilassa. Pitkä, huolellinen paisto syventää rukiin makua ja tekee Lähiruisleivästä erityisen maukkaan.

Suorakaiteen muotoisiksi uudistuneet Jälkiuunipalamme ovat sataprosenttista täysjyväruista. Ne leivotaan perinteitä kunnioittaen hapattamalla ilman paranteita ja säilöntäaineita. Niiden ihanan tumma ja rukiinen maku saa loppusilauksensa arinauunista.