Alkuvuoden ihanat uutuudet

Mitä olisikaan uusi vuosi ilman uutuustuotteita! Valikoimamme on täydentynyt niin suolaisilla kuin makeillakin tuotteilla, jotka on Rostenille tyypilliseen tapaan leivottu laadukkaista ja kotimaisista raaka-aineista mausta tinkimättä. Saammeko esitellä: Siemenrokit, Crusta Juusto-Punasipuli, Kaura-ruisvarrasleipä ja Pikku-Onniviinerit!

Siemenrokit

Kauran, rukiin ja erilaisten siementen yhdistelmästä syntyivät Siemenrokit, jotka ovat sataprosenttisesti kotimaista viljaa, laktoosittomia, runsaskuituisia ja täynnä maukkaita siemeniä.

Tutustu siemenrokkeihin

Crusta Juusto-punasipuli

Crusta-tuotesarjamme täydentyi uudella herkullisella maulla! Crusta Juusto-Punasipuli sopii nautittavaksi loistavasti sellaisenaan tai vaikka salaattien ja keittojen lisukkeena. Maista – tulet ihastumaan!

Tutustu

Kaura-ruisvarrasleipä

Ihana sekaleipäuutuutemme, joka sisältää 62 % kauraa, 38 % ruista ja 100 % kotimaista viljaa! Valmiiksi halkaistusta varrasleivästä on helppo murtaa pala jos toinenkin.

Tuotesivulle

Pikku-Onniviineri

Perinteinen uudenvuodenherkkumme Onniviineri on saanut rinnalleen koko vuoden myynnissä olevan Pikku-Onniviinerin. Hurmaava vanilja-jogurttitäyte ja suklaakuorrute vievät kielen mennessään!

Tuotesivulle