Vaaleita Siemenrapeat näkkileipiä kookosolevitteellä ja mansikoilla

A gluten-free treat

Gluten-free crispbread, apple, coconut, cinnamon and almond are an irresistible combination for anyone with a sweet tooth. Try and enjoy!

Ingredients

Gluten-free Seed Crispies Seed Crispbreads, e.g. Oat & Sunflower Seed

200 g coconut flakes
1 tsp. cinnamon
1 dl almonds
Maple syrup
Apples
Strawberries

Directions

  1. Add coconut flakes, cinnamon and almonds in a blender.
  2. Turn the blender on and add runny maple syrup until the mixture is solid enough. 

  3. Slice apples and strawberries.
  4. Spread the mixture evenly on Seed Crispbreads and decorate with slices of apple and strawberry.

Serve and enjoy immediately!

Crispbreads topped with fruits and coconut spread

Gluteenittomaan herkkuhetkeen

Gluteeniton siemennäkkileipä, omena, kookos, kaneli ja manteli muodostavat vastustamattoman yhdistelmän, joka sopii makeannälkäisille. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Gluteenittomia Siemenrapeat Siemennäkkileipiä, esim. Kaura & Auringonkukka
200 g kookosrouhetta
1 tl kanelia
1 dl manteleita
Vaahterasiirappia
Omenaa
Mansikoita

Vaaleita Siemenrapeat näkkileipiä kookosolevitteellä ja mansikoilla

Valmistus

  1. Lisää kookosrouhe, kaneli ja mantelit blenderiin tai tehosekoittimeen.
  2. Käynnistä tehosekoitin ja lisää juoksevaa vaahterasiirappia, kunnes massa on sopivan kiinteää.
  3. Viipaloi omena ja mansikat.
  4. Levitä massa tasaisesti siemennäkkäreiden päälle ja koristele omena- ja mansikkaviipaleilla.

Tarjoile ja nauti heti!

Crispbreads topped with fruits and coconut spread