Herkulliset salaattiwrapit lohimassalla

Kääri lohta salaattiin

Salaattiwrapit ovat mukavaa askarreltavaa mutta vielä mukavampaa naposteltavaa esimerkiksi illanistujaisiin. Mukaan rouhittu siemennäkkäri tuo mukaan miellyttävän yllätyksellistä suutuntumaa.

Ainekset

250 g Kaura & Auringonkukka Siemennäkkileipää (gluteeniton)
100 g kesäkurpitsaa
100 g porkkanaa
100 g paprikaa
150 g savulohta
2 dl maustamatonta majoneesia
½ dl riisiviinietikkaa
suolaa
1 pss salaattia (jääsalaatti, romaine, cosmopolitan, paksoi)

 

Ohje

Hienonna kesäkurpitsat, porkkanat ja paprikat tikuiksi.

Jauha valkosipuli ja inkivääri hienoksi massaksi. Lisää joukkoon majoneesi, savulohi, suola, riisiviinietikka ja sekoita.

Anna tekeytyä puolisen tuntia. Sekoita kesäkurpitsan, porkkanan ja paprikan joukkoon hieman öljyä ja riisiviinietikkaa.

Rouhi siemennäkkärit pieneksi rouheeksi. 

Pese salaatinlehdet ja kuivaa. Täytä kuivatut salaatinlehdet lohimassalla ja lisää päälle suikaloidut vihannekset. Lisää lopuksi rouhitut siemennäkkärit ja koristele balsamicolla.