Rostenin joulu – anna hyvän kiertää

”Jauhot pöllähtelevät ilmassa, ja kaikkialla leijailee vasta paistettujen leipien ja leivonnaisten tuoksu. Jauhopilven takana häämöttää kotileipureiden unelma – pelleittäin tuoreita herkkuja, jotka maistuvat kuin kotona tehdyiltä. Täältä Rostenin hyvä lähtee kiertämään.

Jouluperinteistä poiketaan, mutta mukaan napataan myös jotain sellaista, joka on kulkenut rinnalla vuodesta toiseen ja joka halutaan nyt välittää muillekin. Niitä tuttuja makuja, jotka tuovat mieleen hyviä muistoja. Ja toisille makuja, joista syntyy uusia muistoja.

Lisää aikaa itsellesi, ja sinulle tärkeille ihmisille tuoreiden leipien ja leivonnaisten täyteinen joulu, iloista mieltä ja makuelämyksiä. Anna Rostenin hyvän jatkaa kiertämistään.”

Jouluisia makuja Rostenilta – nyt uusissa pakkauksissa

Joulutuotevalikoimastamme löydät herkkuja niin makeaan kuin suolaiseenkin nälkään. Tuotepakkaukset ovat uudistuneet, mutta sisältä löydät tutut herkulliset tuotteet.

Pikku-joulunyytti
Tähtitorttu
Tumma joululimppu
Vaalea joululimppu
katso kaikki joulutuotteet

Muista myös lahjakortit

Leipomon myymälöistä saatavat lahjakorttimme ovat kiva tapa muistaa perhettä tai ystäviä niin jouluna kuin muinakin merkkipäivinä. Herkulliset hetket tulevat aina tarpeeseen!

Katso leipomon myymälät