Joulun herkut kuuluvat kaikille, myös kaikista herkimmille vatsoille.
Tänä jouluna sinulla on mahdollisuus ilahduttaa tärkeää ihmistä herkullisella  gluteenittomalla tuotepaketilla, kun osallistut 29.11.–8.12.2019 käynnissä olevaan arvontaamme! Katso samalla ihanat tarjoiluehdotukset ja hyödylliset vinkit gluteenittomaan jouluun täältä.

Näin osallistut arvontaan

Voit osallistua arvontaan oheisen lomakkeen kautta ja/tai kommentoimalla arvontajulkaisua Facebookissa ja/tai Instagramissa 8.12.2019 mennessä.

Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt.

Arvonnan palkintona on kaksi tuotepakettia, jotka sisältävät Suloiset Gluteenittomat -tuotteita, gluteenittomia Lysti-pipareita sekä gluteenittomia Siemenrapeat Siemennäkkileipiä. Yksi palkinto arvotaan sometiliemme kautta osallistuneiden ja toinen oheisen lomakkeen kautta osallistuneiden kesken.

Lue arvonnan säännöt

Arvonta on päättynyt, Kiitos kaikille osallistujille! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Suloinen tuttavuus

Suolaiset ja makeat Suloiset Gluteenittomat -tuotteet valmistetaan Aurassa käsityönä. Loputtoman etsimisen ja tuhansien luonnosten jälkeen löysimme jotakin, jossa on oikea rakenne, oikea koostumus, sopiva suutuntuma ja perinteisiin leipomotuotteisiin verrattavissa oleva maku, ellei parempi. Lopputulos on jotakin suloista, sen voimme allekirjoittaa.

Lue lisää täältä
Saaristolaislimppu

Helpot ja herkulliset reseptit gluteenittomaan jouluun

Gluteenitonta ruokavaliota noudattavien ei enää tarvitse tyytyä yhtään vähempään! Gluteenittomat leipämme ja leivonnaisemme maistuvat erinomaisesti sellaisenaankin, mutta lähestyvän joulun kunniaksi kehitimme herkullisia reseptejä täydentämään gluteenitonta joulupöytää. Toivottavasti inspiroidut ja innostut kokeilemaan!

Katso reseptit ja vinkit