Italian ja Suomen parhaat maut yhdessä suupalassa

Mielettömän helpot ja näyttävät herkut esim. kesän juhlapöytään! Sopivat myös arkiherkutteluun.

Ainekset

Siemenrapeat gluteenittomia siemennäkkäreitä
Mozzarellaa
Mansikoita
Basilikaa
Balsamico-siirappia ja/tai hunajaa

Ohje

Viipaloi mozzarella ja revi basilikasta lehdet. Levitä mozzarella näkkäreille ja lisää basilikaa sekä (paistettuja) mansikoita. Kruunaa lorauksella balsamico-siirappia tai hunajaa.

Voit paistaa mansikoita uunissa halutessasi. Silloin mansikoista tulee entistä makeampia. Tee se näin: viipaloi mansikat ja levitä niille hiukan hunajaa. Paista uunissa 200 astetta noin 5-10min.

Italian ja Suomen parhaat maut yhdessä suupalassa

Mielettömän helpot ja näyttävät herkut esim. kesän juhlapöytään! Sopivat myös arkiherkutteluun.

Ainekset

Siemenrapeat gluteenittomia siemennäkkäreitä
Mozzarellaa
Mansikoita
Basilikaa
Balsamico-siirappia ja/tai hunajaa

Ohje

Viipaloi mozzarella ja revi basilikasta lehdet. Levitä mozzarella näkkäreille ja lisää basilikaa sekä (paistettuja) mansikoita. Kruunaa lorauksella balsamico-siirappia tai hunajaa.

Voit paistaa mansikoita uunissa halutessasi. Silloin mansikoista tulee entistä makeampia. Tee se näin: viipaloi mansikat ja levitä niille hiukan hunajaa. Paista uunissa 200 astetta noin 5-10min.