Hiihtoloma on loistavaa aikaa nauttia yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa. Osa suuntaa etelän lämpöön, toiset pohjoisen paukkupakkasiin, mutta loistava vaihtoehto on jäädä ihan kotiseudulle – hauskaa tekemistä löytyy varmasti.

Tässä meidän vinkkimme hiihtoloman viettoon!

Pidä leffapäivä

Leffapäivän kruunaavat suosikkielokuvan lisäksi tietysti takuuvarmat leffaeväät! Siemennäkkärimme yhdistettynä erilaisiin dippeihin ja tahnoihin maistuvat taatusti koko perheelle. Kokeile esimerkiksi tätä helppoa guacamole-reseptiä!

Tarjoiluehdotukseen

Ulkoile ja herkuttele

Pakkaa eväät reppuun ja lähde ulkoilemaan! Niin mäenlaskun, hiihtoretken, luistelun kuin muunkin reippailun lomassa lämmin juoma, eväsleivät ja jälkkärimunkki maistuvat erityisen hyviltä.

Kokeile uudenlaista iltapalaa

Uunissa paistetut lämpimät voileivät ovat kaikille maistuva klassikko, mutta mitä jos kokeilisitkin paistaa leivät pannulla? Täytteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, mutta suosittelemme kokeilemaan näitä Siemenrokeista tehtyjä herkkuleipiä!

Katso resepti

Uppoudu kirjojen maailmaan

Jos sinulla ei ole arkisin aikaa rauhoittua kirjojen ääreen, lomalla siihen on loistava tilaisuus. Kaada itsellesi kuppi kahvia tai teetä ja tee olosi mukavaksi ja avaa kirja. Kokeile myös houkutella muut perheenjäsenet yhteiseen lukuhetkeen!