Oletko miettinyt, mitä kaikkea tapahtuu ennen kuin leipä saapuu kaupan leipäosastolle?

Tiedekeskus Heurekassa vietetään Leipäviikon teemapäiviä 15.–16.9. Missä leipä kasvaa -teematapahtumassa Heurekan Tapahtumatorilla voi tutustua Leipätiedotus ry:n infopisteisiin ja osallistua interaktiiviselle toimintaradalle, jolla selvitetään viljan matkaa pellolta pöytiin. Laboratoriossa tutkitaan ja tunnistetaan kotimaisten viljalajien jyviä mikroskoopilla. Kotiin viemisiksi vierailulta saa tuhdin tietopaketin lisäksi tuoretta leipää, muun muassa Rosten Seedboosteja.

Lisätietoja ja varaukset: https://www.heureka.fi/leipaviikko-heurekassa-2022/

Tervetuloa selvittämään Missä leipä kasvaa!

Tutustu minkälaista maukasta uutta olemme tällä kertaa makuhermojasi viettelemään leiponeet.

Crusta mallasleipä
Maltainen Crusta, maltatko olla maistamatta?

Tutustu tuotteeseen > 

Crusta rouheinen kauraleipä
Rouheinen kauraleipä, jossa on rutkasti kauran hyvää. Jopa 29 % kauraa leivän viljaraaka-aineista.

Tutustu tuotteeseen > 

Kaura-vehnäviipaleet
Uutuusleipä päivän jokaiseen leipähetkeen. Valmiiksi leikatut palat jakautuvat mukavasti koko perheen kesken. Syö sellaisenaan tai paahda. Ei sisällä lisättyä gluteenia.

Tutustu tuotteeseen > 

 

Juhlalimppu 
Näyttää juhlapöydässä kauniimmalta kuin kukkakimppu ja taatusti maistuu paremmalta. Rostenin juhlalimpusta tulee helposti juhlien leipäpöydän tähti.

Tutustu tuotteeseen > 

Korvapuustikranssi
Jättimäinen korvapuusti vai jaettu nautinto? Sinä päätät, miten nautit kranssin muotoon taikomamme korvapuustin. Mauissa ei ole säästelty – uskallamme jopa väittää, että tätä on vaikea olla syömättä kerralla hotkii sen sitten kavereiden kanssa tai ihan yksin.

Tutustu tuotteeseen > 

Mini Calzone
Maistuvaa minimättöä helpon tarjottavan tarpeeseen. Calzone on taitettu pizza, jonka Rosten on valmistanut minikoossa. 12 minuutissa paistat kotiuunissa mozzarella-pesto-täytteisen makunautinnon, jonka italialainenkin hyväksyisi.

Tutustu tuotteeseen > 

Ohrapala
Ota rohkeasti ohraleipää – tämän maistuvan herkun viljaraaka-aineista 42 % on ohraa.

Tutustu tuotteeseen > 

Tumma ruispala
Tässäkö uusi arkirukiisi? Tumman ruispalan viljaraaka-aineista 64 % on ruista.

Tutustu tuotteeseen > 

 

Halloweentorttu
Pirteänmakuinen torttu ilostuttaa syksyn pelottavinta aikaa. Rostenin Halloweentorttu tuo makeutta pimeyden keskelle.

Tutustu tuotteeseen > 

 

Isänpäivätorttu
Usein isälle tuodaan kahvi sänkyyn isänpäivän aamuna. Nyt voit muiden herkkujen ohella tarjota isälle makean kahvinmakuisen Rostenin isänpäivätortun. Saa näitä muutkin kuin isät syödä.

Tutustu tuotteeseen > 

Tämän vuoden valtakunnallisen keliakiaviikon teemana on keliakian sairastaminen siitä tietämättä. Tälläkin hetkellä noin 70 000 suomalaista sairastaa tietämättään keliakiaa. Kun keliakiadiagnoosi vahvistuu, gluteenittomalla ruokavaliolla voi alkaa hoitamaan sitä.

Rostenilla kehitetään ja valmistetaan gluteenittomia tuotteita ja niitä löytyy muun muassa siemenpohjaisista tuoteperheistämme Siemenrapeat-siemennäkkileivät ja Seedboost siemen snackit. On hienoa, että gluteenittomien tuotteiden valikoima on nykyään niin laaja ja syötävää löytyy moneen gluteenittomaan makuun.

Lue lisää Keliakialiiton sivuilta:
https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/ajankohtaista/uutiset/keliakiaviikko-2022-70-000-suomalaista-sairastaa-tietamattaan-keliakiaa/

Bongaa samalla gluteenittomista Seedboosteistamme tehty macaron-resepti:
https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/reseptit-ja-tuotteet/reseptit/seedboost-siemen-macarontarjotin/

Tutustu gluteenittomiin tuotteisiimme:
https://www.leipomorosten.fi/tuotteet/

Tutustu gluteenittomiin Seedboosteihin:
https://www.leipomorosten.fi/tuotemerkit/seedboost-siemen-snacksit

Loman retkillä ja vaelluksilla on tärkeää, että matkassa mukana olevat elintarvikkeet säilyvät hyvin, vaikkakin ravintoarvojen kustannuksella. Rostenin siemennäkkärit sisältävät tutkitusti runsaasti hyviä hivenaineita ja vitamiineja, jotka auttavat retkeilijää jaksamaan maasto-olosuhteissa.

Riittävät ja maukkaat eväät on tärkeä osa onnistunutta retkeä tai vaellusta. Retkillä on hyvä välttää painavia ja helposti pilaantuvia tuotteita. Kevyillä eväillä helpotat huomattavasti matkantekoa, koska rinkkaan kertyy painoa yllättävän paljon jo välttämättömistä tarvikkeista. 

Siemennäkkärit ova ravintorikkaita ja säilyvät hyvin

Erityisen tärkeää on, että ruoka säilyy hyvin ja sisältää riittävästi ravintoaineita. Siemennäkkileivät ovatkin loistava vaihtoehto retkille evääksi. Siemennäkkileivät sisältävät runsaasti tärkeitä kivennäisaineita, joita kehosi tarvitsee suoriutuakseen rankoistakin vaelluksista. 

Ateriaksi lisukkeiden kanssa tai välipalaksi sellaisenaan  

Kuivana tuotteena siemennäkkärit säilyvät pitkään maasto-olosuhteissa ja ovat kevyitä kantaa. Retkillä on tärkeää saada runsaasti energiapitoista ruokaa, koska maastossa kulutat huomattavasti enemmän kaloreita, kuin arkena kaupungissa. Siemenet sisältävät hyviä rasvoja, jotka auttavat sinua jaksamaan läpi koko päivän.

‘’Lyhyillä retkillä voit kantaa mukanasi voita ja leikkeleitä näkkärin päällisiksi. Pidemmille reissuille erilaiset tuubiin pakatut tahnat sopivat mainiosti siemennäkkärin päälle’’, vinkkaa Veera Meltovaara Leipomo Rosten Oy:n markkinointipäällikkö.

Siemenrapeiden uutuus – proteiinia 21g

Siemenrapeiden proteiini seesami & pellava siemennäkkileipä on loistava vaihtoehto retkille välipalaksi sellaisenaan tai vaikkapa ateriaksi pienellä tuunaamisella. Proteiini seesami & pellava sisältää  21 g proteiinia 100 grammaa kohden, jolla saat helposti itsesi kylläiseksi.

Näppärän kokoinen vaihtoehto – Seedboost

Leipomo Rostenin toinen siemenpohjainen tuotemerkki Seedboost tarjoaa myös retkeilijöille sopivaa naposteltavaa. Siemen snacksit ovat oiva tapa pitää pikkunälkä kurissa vaelluksen aikana ja tankata pysähtymättä.

Tutkitusti terveellinen Seedboost on hiivaton, lisä- ja säilöntäaineeton välipala, josta saa suuren osan päivittäisestä vitamiini- ja hivenainesaantisuosituksesta. Tästä todisteena Rosten käyttää Seedhow-merkintää siementuotteissaan.

Tutkitusti hyvät retkieväät

Seedhow kertoo siementen yhteisvaikutuksista hyvinvointiimme. Seedhow-merkki kertoo, että tuote sisältää aina vähintään 45 % siemeniä. Jokaisessa Seedhow-tuotteessa on myös vähintään kahta eri siemenlajia. 

Leipomo Rosten laajensi tuotevalikoimaansa välipalatuoteryhmään. Seedboost siemen snacks on Rostenin uusi vegaaninen ja terveellinen tuoteinnovaatio.

Valtakunnallisesti Leipomo Rosten tunnetaan parhaiten Rostis-ruispiirakoista, joilla leipomo toi voiton kotiin Suomalainen menestysresepti 2020 -kilpailussa, ja runebergintortuista, joita herkuteltiin tänä vuonna ensi kertaa vegaanisina versioina.

 “Kehittäminen ja kokeileminen ovat tärkeä osa identiteettiämme”, kertoo Rostenin markkinointi- ja vientijohtaja Veera Meltovaara. “Meillä on useampia linjoja tuotteidemme suunnittelussa. Kaiken pitää tietenkin olla hyvänmakuista. Viime aikoina olemme tutkineet, miten syömällä voi edistää omaa hyvinvointiaan. Päätimme nyt haastaa itsemme ja lanseerata tutkitusti terveellisen tuotteen meille uudella alueella, välipalatuoteryhmässä.”

Herkullisia makuja ja hyvinvointia samassa snacksissa

Meltovaara viittaa Rostenin uusimpaan innovaatioon, Seedboost siemen snackseihin. Seedboost on uusi runsaskuituinen välipala, joka on tarkoitettu terveelliseen herkutteluun niin liikkeellä ollessa kuin rentoutuessa.

Vegaanisia, gluteenittomia, hiivattomia ja lisä- ja säilöntäaineettomia Seedboosteja myydään kaupoissa kolmena eri makuyhdistelmänä: karpalo-suklaahippu, valkosipuli-chili ja seesami-chia. Puhtaista raaka-aineista tehdyt snacksit maistuvat sellaisenaan tai omaan makuun sopivan dipin kera.

“Seedboosteihin saimme siemenet näppärään muotoon, sillä keksimäisinä ne ovat helppo herkutella sellaisenaan”, Meltovaara kuvailee. “Samalla ne ovat myös täydellisen muotoisia dippaamiseen! Seedboost taipuu ulkoillessa syttyvän pikkunälän ja leffailtojen herkunhimon sammuttajaksi.”

70 gramman kokoiset tuotepakkaukset ovat täynnä energiaa ja elinvoimaa. Pussillinen Seedboosteja sujahtaa kätevästi retkireppuun tai jopa ulkoilutakin taskuun. Siemen snacksit ovat omiaan käteväksi ja maistuvaksi evääksi, kun pikkunälkä yllättää pienet tai isommat ulkoilijat.

Tutkitusti terveellisen välipalan salaisuus on siemenissä

Seedboostien pääraaka-aineena ovat erilaiset siemenet, joiden terveysvaikutuksia Leipomo Rosten on tutkinut itselleen brändätyllä Seedhow-konseptilla yhdessä Eurofinsin ja Aistila Oy:n kanssa. Seedhow-merkistä tunnistaa Rostenin tuotteet, joissa on vähintään 45 % siemeniä ja vähintään kahta eri siemenlajia. Näitä tuotteita ovat uusien Seedboostien lisäksi Rostenin Siemenrapeat siemennäkkileivät, joiden uusin tulokas on proteiinipitoisempi näkkileipä, jossa on siemeniä jopa 85 %.

“Siemenissä on tutkitusti hyviä rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka vaikuttavat eri tavoilla kehon toimintaan ja hyvinvointiin”, Meltovaara vahvistaa. “Osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja siemenpohjaiset Seedboostimme ovat tutkitusti terveellinen välipalavaihtoehto.”

Vatsaystävällisistä Seedboost siemen snackseista saa suuren osan päivittäisestä vitamiini- ja hivenainesaantisuosituksesta sellaisenaan. “Mielestämme Seedboostit ovat mainio terveellisemmän napostelun vaihtoehto”, Meltovaara summaa.

Kokeile Seedboosteja sellaisenaan tai dippikastikkeiden kera! Lue lisää Seedboosteista täältä. Ota herkulliset dippireseptit talteen alta!

Valkopapu-avokadotahna

1 avokado
1 dl valkopapuja
1 valkosipulinkynsi
n.1 tl suolaa (lisää vähitellen)
mustapippuria
½ limen mehu
tuoretta basilikaa tai muuta yrttiä

Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Raikas pestodippi

180 g maustamatonta tuorejuustoa
20 g pinjansiemeniä
1 prk aurinkokuivattua tomaattia
100 g parmesaaniraastetta
1 tuore basilika

Paahda suolalla maustetut pinjansiemenet pannulla. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Yllättävän hyvä mustikkapaikka löytyy nykyään kauppojen pakasteosastoilta. Mustikka-vanilja-Rostis on jo ollut myynnissä hyvinvarustettujen kauppojen paistopisteillä ja nyt sitä saa kotipaistoon suunniteltuna pakasteena.

Leipomo Rostenin Rostiksen makuhermojen valloitus alkoi, kun alkuperäinen riisiä, munaa ja voita rapeassa ruiskuoressa sisältävä Rostis vakuutti herkullisuudellaan Suomalainen menestysresepti 2020 -kilpailun nimekkään tuomariston ja voitti kilpailun.

Nykyisin Rostis-perheeseen kuuluu alkuperäisen Rostiksen lisäksi karjalanpaistitäytteinen Rostis, joka sisältää suomalaista sian- ja naudanlihaa sekä kasviksia, ja mustikka-vanilja-Rostis, joka sisältää suomalaisia metsämustikoita ja vaniljaista riisipuuroa. Kaikki kolme ruiskuoreen leivottua makua löytyvät paistopisteiltä. Alkuperäinen Rostis on mustikka-vanilja-Rostiksen tavoin myynnissä myös pakasteena.

”Jo tuotekehityksen alkutaipaleella ajattelimme Rostiksia makusarjana. Suomalainen menestysresepti -kilpailun aikana testattiin useampia versioita leipomomme koekeittiössä ja kuluttajilla – ihan kaikki versiot eivät jatkokehitykseen päässeet”, kertoo Leipomo Rostenin markkinointi- ja vientijohtaja Veera Meltovaara.

Kuuden kappaleen pakastepusseissa myytävä laktoositon mustikka-vanilja-Rostis edustaa suomalaisten metsämustikoiden ja vaniljan yhdistelmällä juuri suomalaista lempeän makeaa maailmaa. 

”Mustikka-vanilja-Rostis sopii jälkiruoaksi, aamupalaksi, iltapalaksi ja välipalaksi. Arkeen ja juhlaan. Käytännössä ihan millaiseksi palaksi vain haluaa. Se on helposti kotona paistettava herkku, jonka voi yhtä hyvin ottaa luontoretkelle kahvileiväksi tai tarjota kevään juhlissa”, Meltovaara pohtii.

Laadukkaista raaka-aineista ei ole Rostiksissa tingitty. Kaikkiin Rostiksiin käytetään muun muassa vain Fazerin Myllyn Leipomo Rostenia varten sopimusviljelyttämiä, kestävän viljelyn periaatteiden mukaan viljeltyjä kotimaisia rukiita sekä kotimaista vastuullisesti tuotettua Valio kermaa ja voita.

”Me näemme, että mustikka-vanilja-Rostis haastaa hyvyydessään makeat välipalat ja muut jälkiruoat, kuten vaikka suomalaisten rakastaman jäätelön. Ainakin jäätelö maistuu paremmalta mustikka-vanilja-Rostiksen kanssa”, Meltovaara visioi.

Leipomo Rosten jatkaa Rostis-makujen kehittämistä. Koekeittiössä valmistuvat muun muassa vegaaniset täytteet.

”Rukiista emme välttämättä Rostiksissa luovu, mutta ei se poissuljettu ajatus ole. Mielellämme kuuntelemme myös kuluttajien ideoita ja ajatuksia uusista mauista”, Meltovaara väläyttää.

Mustikka-vanilja-Rostiksia löytyy pakasteina hyvinvarustetuista kaupoista.

Lisätietoja:
Veera Meltovaara
Leipomo Rostenin markkinointi- ja vientijohtaja
puh. +358 40 554 5807
veera.meltovaara@leipomorosten.fi
www.leipomorosten.fi

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka on leiponut hyviä makuja edelläkävijän otteella jo vuodesta 1939. Pitkien perinteiden vaaliminen ja rohkea katse tulevaisuuteen takaavat tuoreet ja hyvänmakuiset leivät ja leivonnaiset. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista.

Tutustu Rostikseen.

Lue lisää
Rostis mustikka pakaste

Ketterästi tuotekokeiluja tekevän Rostenin vegaaninen Runebergintorttu on toivottua hyvää. Kysyntä jopa yllätti leipomon, sillä se oli ennusteeseen verrattuna viisinkertainen. Makuoivalluksistaan tunnettu kahdeksankymppinen Rosten ei aio jättää vegaanista tuotekategoriaansa vain yhden tortun varaan.

”Oikeastaan meillä on leipomolla runsaudenpula uusista tuoteideoista. Hiljaisia signaaleja ja maailman syömistottumuksia tulkitaan ja tarkkaillaan jatkuvasti. Kehittäminen ja kokeileminen ovat tärkeä osa identiteettiämme. Ihan jokaista ideaa emme ehdi toteuttamaan, mutta vegaaniset tuotteet ovat etusijalla”, kertoo Rostenin markkinointi- ja vientijohtaja Veera Meltovaara.

Ruokavaliot muuttuvat yhdessä maailman kanssa ja Rosten haluaa leipoa hyvältä maistuvia tuotteita, jotka vastaavat kuluttajien ravitsemus- ja herkuttelutarpeisiin.

”Päivittäiseen ruokavalioon on huutava pula vegaanisista tuotteista. Kuluttajat kyselevät näitä meiltä kasvavissa määrin ja esittävät tuotetoiveita. Haluamme vastata vegaanista ruokavaliota noudattavien tarpeisiin ja samalla haluamme, että vegaaniset tuotteemme maistuvat hyviltä myös sekasyöjien mielestä. Runebergintorttumme on jo maistunut hyvin perinteisenä ja gluteenittomana versiona, joten luonnollinen seuraava askel meille oli vegaaninen leivos”, Meltovaara jatkaa.

Rostenin tuotekehitysprojekteista vastaava tuotantojohtaja Mika Suvanto kertoo, että vegaaninen Runebergintorttu yllätti hyvällä maullaan leipomon kokeneimmatkin leipojat.

”Ei ole mitenkään läpihuutojuttu onnistua vegaanisessa leivonnassa. Tuotekehitysnäkökulmasta vegaaninen leivonta on alalla yksi isoimmista, ellei sitten isoin kehitysaskel ja haaste, mitä olen henkilökohtaisesti 30-vuotisen urani aikana kokenut. Gluteeniton tai laktoositon leivonta eivät ole ollenkaan yhtä visaisia, sillä vegaanisessa leivonnassa kaikki on mietittävä aivan uusiksi, jotta haluttu lopputulos saavutetaan”, Suvanto kertoo.

”Vegaanisessa leivonnassa ei luonnollisesti voi käyttää perinteisessä leivonnassa oleellisia eläinperäisiä raaka-aineita, kuten kananmunaa, joka sitoo taikinaa ja antaa sille hyvän rakenteen. Oikeastaan kaikki raaka-aineet on mietittävä uudestaan. Vegaaniseen Runebergintorttuun saimme samankaltaisen rakenteen kuin perinteiseen Runebergintorttuumme, sillä löysimme yhteensopivat raaka-aineet”, Suvanto jatkaa.

Rostenin vegaanisen Runebergintortun kehittämiseen meni hieman yli puoli vuotta. Prosessissa onnistuminen innostaa leipomoa kehittämään muitakin vegaanisia tuotteita.

”Vegaaninen Runebergintorttumme oli valmis viiden testierän jälkeen. Toimivan tuotteen löytämiseen saattaa mennä kymmenistä kiloista satoihin kiloihin koevedoksia”, kertoo Rostenin tuotekehittelijä Markus Rahtu. ”Vegaanisten tuotteiden suunnittelussa haasteena on saada tuotteesta samanlainen kuin perinteisestä vastaavasta tuotteesta. Toimivatko uudenlaiset raaka-aineet, onko rakenne hyvä ja rullaako tuotanto isossa mittakaavassa. Lähtökohtaisesti halusimme vegaanista Runebergintorttua kehittäessä, että tuote on ulkonäöltään, tuntumaltaan ja maultaan samanlainen kuin muutkin Runebergit.”

Leipomo Rosten jatkaa vegaanisten leipomotuotteiden kehittämistä ja testaamista. Suunnitelmissa on muun muassa useamman perinteisen leipomotuotteen vegaaniset versiot ja aivan uudenlaiset vegaaniset ruokainnovaatiot. Onnistumisista uusien vegaanisten tuotteiden kohdalla tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja:
Veera Meltovaara
Leipomo Rostenin markkinointi- ja vientijohtaja
puh. +358 40 554 5807
veera.meltovaara@leipomorosten.fi
www.leipomorosten.fi

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka on leiponut hyviä makuja edelläkävijän otteella jo vuodesta 1939. Pitkien perinteiden vaaliminen ja rohkea katse tulevaisuuteen takaavat tuoreet ja hyvänmakuiset leivät ja leivonnaiset. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista.

Tutustu vegaaniseen Runebergintorttuun.

Lue lisää
vegaaninen runebergintorttu

Alku vuoden uutuudet ja kausituotteet

Vuoden 2021 uutuutena on helposti lähestyttävä viipaloitu rouheleipä.
Pikkuviinereiden uutuusmakuna on kinuski.

Alkuvuoden herkkuihin kuuluvat niin Runebergintortut kuin laskiaispullatkin.

Voilla leivottu

Pikkuviinerien herkullinen uutuusmaku on kinuski. 

Tutustu tuotteeseen
pikku-kinuskiviineri
Rostis

Suomalainen menestysresepti 2020 voittaja

Karjalan muttei piirakka
Riisipuuroa, munaa ja voita rapeassa ruiskuoressa,
hyvää suomalaista ruokaa. Vie mukana.

menestysresepti

Suomalainen menestysresepti 2020 

Leipomo Rosten oli mukana Suomalainen menestysresepti kilpailussa. Sarja nähtiin sekä Nelosella että Ruudussa. 29.6. selvisi, että pääsimme kilpailuissa finaaliin ja 24.8. Rostis julkaistiin voittajaksi.

Suomalainen menestysresepti -sarjan toinen tuotantokausi on nähtävillä alla olevasta linkistä. Tv-sarjan 10 jaksossa seurataan rohkeiden yrittäjien matkaa tuoteideasta kaupan hyllylle.

Katso jaksot: www.ruutu.fi/ohjelmat/suomalainen-menestysresepti

 

 

Hieraisin unihiekat silmistäni ja seurasin kyökistä lämpimästi läikkyvää valoa. Mummo oli tuttuun tapaansa ollut pystyssä ennen kuin aurinko edes valmistautui nousuunsa. Siinä kissan kanssa kilpaa selkiämme venytellessä hurmaava tuoksu alkoi vetää neniämme puoleensa ongenkoukun lailla. Vastanostetut perunat, lantut ja nauriit lepäsivät versoineen ruokapöydällä voisulakulhon, riisipuurokattilan ja ruistaikinan vieressä, munavoita unohtamatta. Leivinuunin lämpö väreili hikipisaroina mummon huivin alta, hän pyyhki otsansa esiliinaan ja katsahti minua hymyillen: ”Mites se vunukoilta nälkä lähtis, jossei piiroota aamusta paistettas.”

Ajaudun joskus arjen kiireissä ajatuksiini kaupan käytävillä, tunnen mummolan kissan hipaisevan jalkojani ja mietin kuinka onnekas olen, että sain tutustua juuriini. Arvostan käsillä leipomisen perinteitä, sukupolvelta toiselle runoja laulaen siirrettyä elämäntaitoa. Harmikseni minulla ei ole ollut aikaa tarttua kaulimeen, vielä. Onnekseni havahdun siihen, kuinka tuoksu mummolasta löytyy nykyisin kaupan paistopisteeltä. Samat ravitsevat suomalaiset raaka-aineet, omasta maasta, uudella tavalla rapeaan ruiskuoreen käärittynä – riisipuurolla, munalla ja voilla täytettynä. Rukiinen koti pehmeälle sydämelle. Helposti mukaan evääksi tai tarjolle. ”Mites niin, totta tosiaan”, tokaisen lastenrattaita ohjaavalle kanssakiirehtijälle.

Kaipuusta Karjalaan

Seuraa tuoksua lähimmälle paistopisteelle. Maku vie mukana.

avainlippu logo
rostis

Kesän 2020 herkulliset uutuudet

Kesän valikoimamme täydentyi sekä makeilla että suolaisilla uutuustuotteilla, joihin pääset tutustumaan tällä sivulla. Maukasta kesää 2020!

100 % KOTIMAISEEN VILJAAN LEIVOTTU

Juustoinen uutuus sämpylä jokapäiväiseen arkeen.

Saatavilla 4 ja 8 kpl:n pusseissa.

Tutustu tuotteeseen
Juustosämpylä