Leipomo Rostenin QR-arvonnan säännöt

Nämä säännöt koskevat Leipomo Rosten Oy:n järjestämää QR-arvontaa Facebookissa, Instagramissa ja Leipomo Rostenin verkkosivuilla.

1. KILPAILUN JÄR­JES­TÄ­JÄ

Kilpailun järjestää Leipomo Rosten Oy, Voimakatu 3, 20520 Turku. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa tai sponsoroi sitä millään tavalla.

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika arvontaan on 1.1.–31.3.2021.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan skannaamalla tuotteen myyntipakkauksessa oleva QR-koodi. Osallistumalla arvontaan henkilö hyväksyy nämä arvontasäännöt.

4. Palkinnot ja veroseuraamus

Arvonnan palkintona on tuotepaketti, joka sisältää Leipomo Rostenin Suloiset Gluteenittomat -tuotteita, gluteenittomia Lysti-pipareita sekä gluteenittomia Siemenrapeat Siemennäkkileipiä. Yksi tuotepaketti arvotaan Facebookissa ja/tai Instagramissa osallistuneiden kesken ja toinen verkkosivujen kautta osallistuneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin/Instagramin yksityisviestillä tai sähköpostitse/puhelimitse.

Leipomo Rosten Oy maksaa palkintona olevien tuotteiden mahdollisen arpajaisveron. Palkinto on voittajille veroton.

5. Palkinnon lunastaminen

Voittajien on lunastettava palkinto 15.4.2021 mennessä vastaamalla yksityisviestiin tai muuhun yhteydenottoon. Muussa tapauksessa pidätämme oikeuden arpoa palkinnon uudelleen.

Palkinnon voi noutaa Leipomo Rostenin Voimakadun tehtaanmyymälästä (ks. yhteystiedot jäljempää) 1.–15.4.2021. Tarvittaessa palkinto voidaan myös postittaa voittajalle.

Voimakatu 3
20520 Turku
Puh. 020 770 2382

Avoinna arkisin klo 7.30–15.00

6. Henkilötietojen käsittely

Verkkosivujen lomakkeen kautta osallistuvilta kerätään nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, jotka tallennetaan arvontarekisteriimme. Osallistumisen yhteydessä on mahdollista tilata Leipomo Rostenin uutiskirje. Henkilötietoja käytetään ainoastaan arvontaan liittyvään viestintään, ellei osallistuja tilaa uutiskirjettä.

Lue lisää tietosuojaselosteestamme

7. Muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin arvontasääntöihin.

Takaisin kampanjasivulle