Jouluinen silli-saaristolaisleipä

Jurmon ja Sillikonttorin jouluinen silli-saaristolaisleipä

Täydellinen jouluinen makupari: Jurmo Saaristolaislimppu puolukka-karpalo ja Sillikonttorin Puolukka-karpalosilli. Marjojen mukanaan tuoma kirpeys sulautuu täydellisesti saaristolaislimpun makeuteen ja silli jatkaa sulavasti saaristolaista makumaailmaa. Kun yhdistelmän kruunaa vielä rosollilla, on herkku valmis joulupöytään niin makunsa kuin pirteän värinsäkin puolesta. Tämä silli-saaristolaislimppu-combo on myös oiva joululahjaidea!

Ainekset

Jurmo Puolukka-karpalo Saaristolaislimppua
Sillikonttorin Puolukka-karpalosilliiä
Smetanaa
Rosollia
Keitettyä kananmunaa
Suolakurkkua
Tilliä

Leikkaa leipä viipaleiksi ja levitä päälle smetanaa oman maun mukaan. Viipaloi tarvittaessa keitetyt kananmunat ja suolakurkut. Kokoa ainekset leipäviipaleen päälle ja koristele halutessasi tuoreella tillillä. Nauti!