Ruokaisa omena-kalkkunabagel

Bagel suolaiseen nälkään

Ruokaisa omena-kalkkunabagel sopii niin kevyeksi lounaaksi kuin tuhdimmaksi välipalaksi. Valitse mielesi mukaan joko Auringonkukka tai Chia Bagel. Helpoista raaka-aineista syntyy koko perheelle maistuva miniateria!

Ainekset

4 Bagelia
4 maustamatonta kalkkunan rintafilettä
3 punaista omenaa
Monterey Jack -juustoa
Hunajaa
Dijon-sinappia
Ituja tai versoja

Valmistus

  1. Paista kalkkunan rintafileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Viipaloi omenat ohuiksi viipaleiksi.
  3. Viipaloi jäähtyneet rintafileet.
  4. Halkaise bagel ja voitele kanteen sekä pohjaan Dijon-sinappia.
  5. Kokoa pohjaan viipaloituja rintafileen paloja sekä muutama viipale omenaa.
  6. Lisää koko komistuksen päälle viipale Monterey Jack -juustoa.
  7. Nosta bagelit uunipellille (myös kannet) ja käytä uunissa kunnes juusto on sulanut.
  8. Poista bagelit uunista ja lisää päälle hunajaa sekä kourallinen ituja tai versoja.
  9. Aseta päälle vielä bagelin kansi.