Tacot Ruisrokeista

Ruisrokit meksikolaisittain

Kuuluvatko tacot ja tortillat teidän perheen suosikkeihin? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla valmistaa niitä pienellä tvistillä – nimittäin korvaamalla perinteinen taco-kuori maukkaalla Ruisrokilla!

Ainekset

1 pussi Ruisrokkeja
400 g kanan rintafilettä
1 prk créme fraichea
1 prk salsaa
1 prk jalopenoja
2 tomaattia
1 prk guacamolea
2 limeä

hammastikkuja

Valmistus

  1. Paista kanan rintafileet pannulla tai grillissä.
  2. Pilko jäähtyneet kanat kuutioiksi ja mausta suosikkimausteillasi.
  3. Kuutioi tomaatit ja leikkaa limet lohkoiksi.
  4. Taivuta Ruisrokit veneen muotoon ja laita hammastikkuja läpi reunoista siten, että veneen muoto pysyy.
  5. Aseta taitetut Ruisrokit uuniin ritilälle ja paista 180 asteessa noin
    5–7 min. Ota Rokit pois uunista ja anna jäähtyä. Kun Rokit ovat jäähtyneet, poista varovasti hammastikut.
  6. Täytä Ruisrokit mieluisilla täytteillä ja nauti.