
Ruokaisaa ja rapeaa
Siemenrapeat tuovat rapeutta ja ruokaisuutta tähän meksikolaisen keittiön henkeä huokuvaan salaattiin. Krutongeiksi soveltuu mikä tahansa tuoteperheemme maku, mutta valitsemalla gluteenittoman siemennäkkärivaihtoehdon (Kaura & Auringonkukka tai Chia & Kvinoa) varmistat salaatin soveltuvuuden myös gluteenia välttäville.
Rapea texmex-salaatti
Ainekset
1 ruukku salaattia
½ rasiaa kirsikkatomaatteja
100 g kurkkua
1 kpl punainen chili
50 g maissia
1 limen mehu
150 g Siemenrapeat-siemennäkkäriä (esim. Gluteeniton Kaura & Auringonkukka)
Ohje
Murusta siemennäkkärit pienemmiksi paloiksi. Leikkaa salaatti, tomaatit, kurkku ja chili. Sekoita keskenään ja lisää joukkoon maissi. Lopuksi purista yhden limen mehu salaatin joukkoon ja sekoita. Paahda siemennäkkäripaloja pienessä öljyssä ja lisää joukkoon suolaa, paprikajauhetta sekä kuminaa.
Sekoita jäähtyneet siemennäkkäripalat salaatin joukkoon ja tarjoile.