Rokit- ja Siemenrapeat-tuoteperheemme olivat mukana Testing Labin kolme viikkoa kestäneessä käyttäjätestauksessa. Tämän jakson aikana puolueettomista aktiivisista kuntoilijoista ja liikkujista koostunut testiryhmä pääsi testaamaan Rokkien ja Siemenrapeiden maun, laadun ja toimivuuden ja havainnoimaan tuotteiden käytön vaikutuksia omaan olotilaan ja arjessa ja liikuntasuorituksissa jaksamiseen.

Lue alta kooste testauksen tuloksista.

Ruis-, kaura ja siemenrokit

Käyttäjätestauksessa oli mukana kaikki Rokit-tuoteperheen tuotteet, jotka kaikki olivat testaajien mieleen.

Kiitosta saivat erityisesti erottuvat ja uudenlaiset maut sekä miellyttävän pehmeä mutta tiivis koostumus ja leipien ruokaisuus ja täyttävyys. Rokit maistuivat loistavasti myös alle kouluikäisille lapsille!

Rokit toivat myös tarvittavaa energiaa päivän aktiviteetteihin ilman raskaan olon tunnetta vatsassa, ja ne koettiin myös vatsaystävällisempinä vaaleaan leipään verrattuna.

Perheemme maistoi Rokkeja ensimmäistä kertaa ja leipä oli niin maukasta, että maistoimme heti kaikkia leipiä. Leivät olivat keskenään aivan erilaisia ja Siemenrokkien siemenet toivat leipiin uudenlaista ja monipuolisempaa ravinteikkuutta. Perheemme päivällinen korvautuikin lopulta Rokeilla. Kaikille tuli vatsa täyteen ja vatsaan jäi hyvä olo. Lisäksi leivät antoivat todella hyvin energiaa liikkuvaan arkeen.

Siemenrapeat

Siemennäkkileivät

Siemennäkkileipien makujen pehmeys ja tietynlainen paahteisuus sekä miellyttävän pureskeltava rakenne vakuutti testaajat.

Siemennäkkileivät antoivat hyvin energiaa ja toivat kylläisyydentunteen täyttämättä vatsaa kuitenkaan liikaa. Monille ne maistuivat myös sellaisinaan ilman lisukkeita.

Näistä ei näkkärit enää pysty paranemaan.

Siemenlastut

Testaajien mukaan Siemenlastuissa yhdistyivät mahtavasti terveellisyys ja herkuttelu, ja maut olivat erinomaisia ja uudenlaisia. Makunsa puolesta testaajien suosikiksi nousi Paahdettu sipuli & Seesami, joka toi mieleen sipsit terveellisessä muodossa.

Siementen, proteiinin ja kuidun suuri määrä sekä Siemenlastujen lisäaineettomuus ja vähäsuolaisuus ja tyydyttyneen rasvan alhainen määrä saivat kiitosta testaajilta. Kaiken kaikkiaan Siemenlastuja pidettiin monikäyttöisinä, täyttävinä ja ravitsevina, ja ne sopivat hyvin syötäväksi myös ennen liikuntaa.

Älyttömän hyvät maut. Maistamisen jälkeen oli pakko heti katsoa ravintosisältö ja sen terveellisyys yllätti, ja totesin, että näitä Siemenlastuja voi syödä milloin vain.

Välipalakeksit

Kaura-suklaa- ja Riisikrokanttivälipalakeksit antoivat ravitsevaa energiaa ja pitivät nälän hyvin loitolla. Testaajat yllättyivät Välipalakeksien terveellisyydestä ja välipalamaisen hyvästä mausta, joka ei kuitenkaan ollut liian makea. Myös suuri siemen- ja proteiinipitoisuus oli testaajien mieleen.

Lue artikkeli Testing Labin sivuilta.

Testing Lab

Testing Lab on erikoistunut liikunta- ja hyvinvointituotteiden sekä terveellisten elintarvikkeiden käyttäjälähtöiseen tuotetestaukseen ja tuotekehitykseen. Käyttäjäkeskeinen tuotetestaus tapahtuu tuotteen kohderyhmää olevilla testaajilla todellisessa käyttötilanteessa.

Testing Lab auttaa varmistamaan tuotteiden laadun, toimivuuden ja helppokäyttöisyyden sekä osoittamaan niiden hyödyt ja positiiviset vaikutukset. Puolueettomat testitulokset kertovat käyttäjien havainnot, mielipiteet, ideat ja tarpeet.

Testinglab.fi