
Aina uureen leivottu
Crusta Levain hapanjuurileipä on aina juureen leivottu.
Rapea ulkokuori ja sisältä kuohkea.
Levain hapanjuurileipä ja-patonki ovat rapeat uutuudet Crusta tuoteperheeseen.
Vinkkejä leivän käyttöön
- Paahda viipale leipää. Murskaa valkosipulinkynsi ja levitä sitä paahdetulle leivälle. Lisää sitten tilkka oliiviöljyä.
- Ota kokonainen leipä. Tee useita viiltoja, mutta älä halkaise. Lisää viiltoihin oliiviöljyä, valkosipulia ja persiljaa (tai muita yrttejä) Paista muutaman minuutin ajan.
- Paahda leipäviipale. Lisää tomaattia ja oliiviöljyä sekä ripaus suolaa.
460 g
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE | 100g |
---|---|
Energiaa / Energi | 951 kJ, 224 kcal |
Rasvaa / Fett | 1,1 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett | 0,1 g |
Hiilihydraatit / kolhydrater | 44 g |
joista sokereita / varav socker | 0,2 g |
Ravintokuitu / kostfiber | 3,5 g |
Proteiini / protein | 7,6 g |
Suola / salt | 1,4 g |
Laktoosia / laktos: 0 g / 100 g
AINESOSALUETTELO
Vehnäjauho (Suomi), vesi, jodioitu suola 1,4 %, hiiva.
INGREDIENSER
Vetemjöl (Finland), vatten, jodierad salt 1,4 %, jäst.