Skip to content
Leipomo RostenLeipomo Rosten
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Tuotteet
  • Tuotemerkit
  • Reseptit
  • HoReCa
  • Yritys
  • Tehtaanmyymälät
  • Palaute
Vaalea Ruokaleipä Tumma Ruokaleipä Näkkärit Siemennäkkileipä Siemenlastut Kahvileivät
Konditoriatuotteet Ruokaisat Tuotteet Gluteenittomat Paistopistetuotteet Kausituotteet HoReCa
 

Gluteeniton Runebergintorttu

Etusivu / Konditoriatuotteet / Leivokset
Gluteeniton Runebergintorttu
  • Kuvaus
2 kpl/ras 240 g
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE 100g
Energiaa / Energi 1815 kJ,
433 kcal
Rasvaa / Fett 20 g
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett 11 g
Hiilihydraatit / kolhydrater 58 g
joista sokereita / varav socker 37 g
Ravintokuitu / kostfiber 0,7 g
Proteiini / protein 4,6 g
Suola / salt 0,4 g
Laktoosia / laktos: 0 g / 100 g
AINESOSALUETTELO

Gluteeniton jauhoseos (perunatärkkelys, sokeri, KANANMUNAVALKUAISJAUHE, modifioitutärkkelys E1422, stabilointiaine E415, suola, väri E160a, aromi), laktoositon VOI, vesi, sokeri, vadelmahillo (sokeri, vadelma, vesi, sakeuttamisaineet (E1442 peruna, E440) happamuudensäätöaineet (E330, E333) ja säilöntäaine E202), KANANMUNA, sokerikuorrute [sokeri, vesi, glukoosisiirappi, emulgointiaine E471, sakeuttamisaineet (E406, E410), väri E120], appelsiinikuori, MANTELI, nostatusaine E503, appelsiiniaromi [appelsiinimehu, glukoosisiirappi, hapettumisenestoaine (E300,E330), kasviuute, stabilointiaine E440], happamuudensäätöaine E330 ja arrakkiaromi.

INGREDIENSER

Glutenfri mjölblandning (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, stabiliseringsmedel E415, salt, färg E160a, arom), laktosfri SMÖR, vatten, socker, hallonsylt (socker, hallon, vatten, förtjockningsmedel (E1442 potatis, E440), surhetsreglerandemedel (E330, E333) och konserveringsmedel E202), ÄGG, sockerglasyr [socker, vatten, glukossirap, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel (E406, E410), färg E120], apelsinskal, MANDEL, jäsningsämne E503, apelsinarom [apelsinsaft, glukossirap, antioxidationsmedel (E300, E330), växtextrakt, stabiliseringsmedel E440], surhetsreglerande medel E330 och arrakarom.

MEDIATIEDOSTOT

Gluteeniton Runebergintorttu
Lataa
Gluteeniton Runebergintorttu
Lataa
Gluteeniton Runebergintorttu
Lataa
Tulosta tiedot

Yhteystiedot

Leipomo Rosten Oy, Voimakatu 3, 20520 Turku
Puh. 020 770 2350 | Faksi 020 770 2351
Oiva logo - Leipomo rosten on saanut oivallisen arvosanan
Suomalainen perheyritys logo
Leipä tiedotus logo
Tehty Suomessa avainlippu logo
yrityskylä


       

Tehtaanmyymälät

Voimakatu 3, 20520 Turku | Puh. 020 770 2382

Aukioloajat: ma–pe 7.00–15.00 • la–su suljettu

Kärsämäentie 3, 20300 Turku | Puh. 020 770 2381

Aukioloajat: ma–pe 7.30–14.30 • la–su suljettu 

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Tuotteet
  • Tuotemerkit
  • Reseptit
  • HoReCa
  • Yritys
  • Tehtaanmyymälät
  • Palaute