
Uutta kansallismakuun
Runsaasti kuitua, sopivasti hapan, perinteisesti maukas, paljosti rukiinen ja aina juureen leivottu
– Se hoikempi kotimainen täysjyväruispala.
Sitkeä kuten sinä.
Katso resepteistä miten valmistat Hoikka ruisleipää kuudella eri tavalla.
170 g / 5 kpl 340 g / 10 kpl
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE | 100g |
---|---|
Energiaa / Energi | 1114 kJ, 264 kcal |
Rasvaa / Fett | 1,8 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett | 0,2 g |
Hiilihydraatit / kolhydrater | 48 g |
joista sokereita / varav socker | 0,8 g |
Ravintokuitu / kostfiber | 12 g |
Proteiini / protein | 8,3 g |
Suola / salt | 1,1 g |
Laktoosia / laktos: 0 g / 100 g
AINESOSALUETTELO
TÄYSJYVÄRUIS (-jauho, -rouhe, -mallas) (Suomi), VEHNÄJAUHO, vesi, suola (suola, jodi) ja hiiva. Täysjyväruista 75 % viljaraaka-aineista. Tuote sisältää täysjyväruista 60 %.
INGREDIENSER
FULLKORNRÅG (-mjöl, -kross, -malt) (Finland), VETEMJÖL, vatten, salt (salt, jod) och jäst. Fullkornråg 75 % av spannmålsråvarorna. Produkten innehåller fullkornråg 60 %.