Tiesitkö, että taikinakin voi stressaantua? Paitsi, jos leivotaan rennosti ja annetaan taikinalle aikaa levätä. Niin kuin me Leipomo Rostenilla olemme tehneet.
Leipomo Rostenin uusi tuoteperhe Rosten Rennot ovat juureen leivottuja ja fermentoituja leipiä.
Fermentoinnissa hyödynnämme tuotteen raaka-aineiden omia maitohappobakteereja, joille luodaan ihanteelliset olosuhteet käymistä varten. Fermentoinnin ansiosta Kaura-Porkkanaleipäset ovatkin rentoja ja maukkaita.
Hapanjuuri tekee taikinassa taikojaan, se kypsyy rauhassa, stressittömässä tilassa ja pilkkoo tärkkelykset sokereiksi, joita maitohappobakteerit käyttävät ravinteinaan.
Maitohappobakteereiden ansiosta pitkä – vähintään 24 tunnin – lepo mahdollistaa fermentoitumisen paremmin.
Leipomo Rostenin Kaura-Porkkanaleipäsiä on 4 kpl (8 annosta) ja niiden kypsäpaino on 360 g pakattuna paperipussiin.
Leipomo Rosten – Maku vie mukana
Rennot-tuoteperheen toinen tulokas on Rennot Ruispalat.
Tutustu tuotteeseen tästä
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE | 100g |
---|---|
Energiaa / Energi | 710 kJ, 170 kcal |
Rasvaa / Fett | 3,1 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett | 0,6 g |
Hiilihydraatit / kolhydrater | 26 g |
joista sokereita / varav socker | 2,6 g |
Ravintokuitu / kostfiber | 4,7 g |
Proteiini / protein | 5,9 g |
Suola / salt | 1,2 g |
KAURAhiutale ja -rouhe (Suomi) 43 %, porkkana 19%, vesi, sokerisiirappi, jodioitu suola, psyllium, hiiva. Kauraa 100 % viljaraaka-aineista. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja kananmunaa.
HAVREflingor och -gryn (Finland) 43%, morot 19%, vatten, sockersirap, joderat salt, psyllium, jäst. Havre 100% av spannmålsråvaran. Kan innehålla spår av mjölk och ägg.