Tiesitkö, että taikinakin voi stressaantua? Paitsi, jos leivotaan rennosti ja annetaan taikinalle aikaa levätä. Niin kuin me Leipomo Rostenilla olemme tehneet.
Leipomo Rostenin uusi tuoteperhe Rosten Rennot ovat juureen leivottuja ja fermentoituja leipiä.
Fermentoinnissa hyödynnämme tuotteen raaka-aineiden omia maitohappobakteereja, joille luodaan ihanteelliset olosuhteet käymistä varten. Fermentoinnin ansiosta Ruispalat ovatkin rentoja ja maukkaita.
Hapanjuuri tekee taikinassa taikojaan, se kypsyy rauhassa, stressittömässä tilassa ja pilkkoo tärkkelykset sokereiksi, joita maitohappobakteerit käyttävät ravinteinaan.
Maitohappobakteereiden ansiosta pitkä – vähintään 24 tunnin – lepo mahdollistaa fermentoitumisen paremmin.
Leipomo Rostenin Ruispaloja on 4 kpl (8 annosta) ja niiden kypsäpaino on 360 g pakattuna paperipussiin.
Leipomo Rosten – Maku vie mukana
Tutustu tuotteeseen tästä
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE | 100g |
---|---|
Energiaa / Energi | 1302 kJ, 311 kcal |
Rasvaa / Fett | 9,1 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett | 1,1 g |
Hiilihydraatit / kolhydrater | 43 g |
joista sokereita / varav socker | 1,8 g |
Ravintokuitu / kostfiber | 12 g |
Proteiini / protein | 10 g |
Suola / salt | 1,5 g |
TäysjyväRUISjauho (Suomi) 55 %, vesi, VEHNÄjauho, RUISmallas, pellavansiemen, auringonkukansiemen, jodioitu suola, hiiva, jauhonparanne askorbiinihappo. Ruista 81 % viljaraaka-aineista. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja kananmunaa.
FullkornsRÅGmjöl, (Finland) 55 %, vatten, VETEmjöl, RÅGmalt, linfrö, solrosfrö, joderat salt, jäst, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra. Råg 81 % av spannmålsråvaran. Kan innehålla spår av mjölk och ägg.