Tee hetkestä Crusta

Rosten Crusta logo

Tee Hetkestä Crusta

Käsinleivottujen Crusta-leipien rapean kuoren alla sykkii pehmeä ja kuohkea sydän. Pitkä patalepo takaa herkullisen makuelämyksen. Rostenin Crusta ihastuttaa sekä patonkina että kuorrutettuna leipänä. Nauti just niin kuin haluat!

Aurinkoinen iltapäivä, pöydällä crusta-leivän siivuja ja kahvia, vieressä kirjaa pitelevät kädet

Rapea kuori

Crusta-leivät pakataan paperipussiin. Siksi leivän herkullinen rapeus säilyy pidempään.

Pehmeä sisus

Crustan rapean kuoren alla sykkii pehmeä sydän. Viljaisan ja maukkaan sisuksen ansiosta voit nauttia Crustat uunituoreena – vaikka sellaisenaan.

Paahdettuja Crusta tapaksia mustalla tarjoiluastialla

Paahdettu Crusta ja tapakset

Suolaista pikkupurtavaa jaettavaksi. Tämä on se juttu!

Katso resepti

Mausteinen curry-
kanabaguette

Crusta Siemenbaguettesta loihdittu ruokaisa patonki lämmittää mausteisuudellaan.

Katso resepti
Curry-masteella täytetyt patongit lautasella
Halkaistu patonki hummustäytteellä ja herneenversoilla

Raikas hummus-limebaguette

Raikas yhdistelmä hummusta, limeä, lohta ja avokadoa. Käytännössä ihan pakko kokeilla.

Katso resepti