Raikas, rapea ja kirpeä kombo

Rapsakka näkkäri, kylmäsavuporon rouhea maku, tuorejuuston pehmeys ja karpalon kirpeys ovat vastustamaton yhdistelmä ja loistava tarjottava illanistujaisiin.

Kylmäsavuporotäyte
200 g kylmäsavuporoa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl salottisipuli
Mustapippuria
Ripaus suolaa
Tuoretta timjamia

Laita tuorejuusto kulhoon. Sekoita kylmäsavupororouhe ja pieneksi pilkottu sipuli. Rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää timjami. Sekoita hyvin.

Karpalomelba
400 g karpaloita
1 ½ dl sokeria 
1 dl vettä

Keitä vettä ja sokeria 5-10 minuuttia, kunnes seos hieman sakenee. Lisää karpalot ja jatka kypsennystä, kunnes marjat rikkoutuvat. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi ja siivilöi.

Lisää poromassa näkkileipien päälle. Koristele timjamin oksalla ja karpalomelballa.

Raikas, rapea ja kirpeä kombo

Rapsakka näkkäri, kylmäsavuporon rouhea maku, tuorejuuston pehmeys ja karpalon kirpeys ovat vastustamaton yhdistelmä ja loistava tarjottava illanistujaisiin.

Kylmäsavuporotäyte
200 g kylmäsavuporoa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl salottisipuli
Mustapippuria
Ripaus suolaa
Tuoretta timjamia

Laita tuorejuusto kulhoon. Sekoita kylmäsavupororouhe ja pieneksi pilkottu sipuli. Rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää timjami. Sekoita hyvin.

Karpalomelba
400 g karpaloita
1 ½ dl sokeria 
1 dl vettä

Keitä vettä ja sokeria 5-10 minuuttia, kunnes seos hieman sakenee. Lisää karpalot ja jatka kypsennystä, kunnes marjat rikkoutuvat. Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi ja siivilöi.

Lisää poromassa näkkileipien päälle. Koristele timjamin oksalla ja karpalomelballa.

Upload Image...