Crumble

Rouskuva ja helppo herkku

Tämä näkkäripohjainen crumble on herkku, joka on todella kokeilemisen arvoinen! Siemeniä, punajuurta, fetaa, lohta ja murustettua Jurmo-näkkäriä uuniin, niin alle tunnissa ruokapöydässä on tarjottavana varsinainen makujen sinfonia.

Ainekset

200 g punajuurta
50 g siemensekoitusta
100 g fetajuustoa
150 g kylmäsavulohta
5–6 palaa Jurmo Saaristolaisnäkkileipää
Suolaa
Öljyä
Hunajaa

Ohje

Kuori punajuuret ja pilko keskikokoisiksi lohkoiksi ja levitä uunivuokaan. Lisää joukkoon suola, öljy ja muut mausteet. Paista uunissa 180° noin 30 min.
Ota pois uunista ja lisää päälle siemensekoitus, kylmäsavulohi ja fetajuusto. Lopuksi päälle murustettua Saaristolaisnäkkäriä. Laita koko komeus vielä 10–15min uuniin ja tarjoile.

Rouskuva ja helppo herkku

Tämä näkkäripohjainen crumble on herkku, joka on todella kokeilemisen arvoinen! Siemeniä, punajuurta, fetaa, lohta ja murustettua Jurmo-näkkäriä uuniin, niin alle tunnissa ruokapöydässä on tarjottavana varsinainen makujen sinfonia.

Ainekset

200 g punajuurta
50 g siemensekoitusta
100 g fetajuustoa
150 g kylmäsavulohta
5–6 palaa Jurmo Saaristolaisnäkkileipää
Suolaa
Öljyä
Hunajaa

Ohje

Kuori punajuuret ja pilko keskikokoisiksi lohkoiksi ja levitä uunivuokaan. Lisää joukkoon suola, öljy ja muut mausteet. Paista uunissa 180° noin 30 min.
Ota pois uunista ja lisää päälle siemensekoitus, kylmäsavulohi ja fetajuusto. Lopuksi päälle murustettua Saaristolaisnäkkäriä. Laita koko komeus vielä 10–15min uuniin ja tarjoile.

Crumble