Arvonnan säännöt

Nämä säännöt koskevat Leipomo Rosten Oy:n järjestämää Lysti-arvontaa seuraavissa sosiaalisen median kanavissa ja seuraavilla tileillä:

Instagram: @leipomorosten ja @rostenlysti
Facebook: @LeipomoRosten ja @rostenlysti

1. ARVONNAN JÄR­JES­TÄ­JÄ

Arvonnan järjestäjä on:

Leipomo Rosten Oy
Voimakatu 3
20520 Turku

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa millään tavalla.

2. ARVONTA-AIKA

Arvonta on käynnissä 12.–23.6.2019 edellä mainituilla Instagram- ja Facebook-tileillä. Arvonta suoritetaan 24.6.2019.

3. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 16-vuotiaat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta Leipomo Rosten Oy:n työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään.

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Instagram- ja/tai Facebook-julkaisuja. Osallistuminen ei edellytä julkaisujen jakamista tai muiden henkilöiden merkitsemistä. Arvontaan voi osallistua sekä Leipomo Rostenin että Lystin sometileillä.

4. PAL­KIN­NOT JA VEROSEURAAMUS

Arvonnan palkintona on Lysti-tuotepaketti ja neljän (4) hengen sisäänpääsyt/rannekkeet johonkin seuraavista huvipuistoista:

  • Linnanmäki (Helsinki)
  • Särkänniemi (Tampere)
  • Muumimaailma (Naantali)
  • PowerPark (Kauhava)
  • Vauhtipuisto (Oulu)

Palkinto arvotaan Lystin ja Leipomo Rostenin sometilien kautta osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebookin/Instagramin yksityisviestillä. Mikäli arvonnassa voittanut henkilö ei kohtuullisessa ajassa ilmoita yhteystietojaan, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Voittaja saa itse valita mieleisensä huvipuiston. Palkinto toimitetaan valitun huvipuiston voimassaolo- ja toimitusehtojen mukaisesti joko e-lippuna, fyysisinä lippuina/rannekkeina tai lahjakorttina, joka kattaa neljän hengen sisäänpääsyt.

Leipomo Rosten Oy maksaa palkintona olevien tuotteiden mahdollisen arpajaisveron. Palkinto on voittajille veroton.

5. MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin arvontasääntöihin.