Nämä säännöt koskevat Leipomo Rostenin ja Pumppernikkelin AR-kampanjaa.

1. ARVONNAN JÄR­JES­TÄ­JÄ

Arvonnan järjestää Leipomo Rosten Oy, Voimakatu 3, 20520 Turku.

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 1.–31.3.2019.

3. ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistutaan skannaamalla Pumppernikkeli-tarra tai Pumppernikkeli-pakkauksen taustapuolella oleva QR-koodi App Storesta tai Google Playsta ladattavalla AAVA AR -sovelluksella ja raaputtamalla virtuaaliarpa. Tarkemmat osallistumisohjeet ovat arvontasivulla. Mikäli osallistuja voittaa virtuaaliarvasta palkinnon, häntä pyydetään täyttämään omat henkilötietonsa palkinnon toimittamista varten. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on jäljempänä kohdassa 5.

4. PAL­KIN­NOT JA VEROSEURAAMUS

Arvonnan pääpalkintona on kolme (3) Fjällräven Kånken -reppua täynnä Pumppernikkeleitä. Lisäksi arvonnassa on jaossa viisi (5) tuotepalkintoa. Kaikki palkinnot toimitetaan osallistumisajan päätyttyä.

Leipomo Rosten Oy maksaa palkintona olevien tuotteiden mahdollisen arpajaisveron. Palkinto on voittajille veroton.

5. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Arvonnassa voittaneiden henkilöiden on täytettävä yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään viestintään. Palkinnon lunastaminen ei edellytä markkinointiluvan antamista.

6. MUUTOKSET ja mahdolliset ongelmatilanteet

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin sääntöihin. Leipomo Rosten ei ole vastuussa mahdollisista AAVA AR -sovelluksessa ilmenevistä ongelmista tai häiriöistä.

Siirry takaisin arvontasivulle