Rostenin maukkaat Ruisrokit ja lempeät Kaurarokit ovat saaneet rinnalleen viidesosan siemeniä sisältävät kaura-ruispalaleivät – Siemenrokit. Raikkaasta värimaailmasta tunnistettavat tuotepakkaukset ovat mutkattomia, aivan kuten niiden sisältä löytyvät leivätkin. Rokeista taiot herkulliset eväät liikkuvaan elämäntyyliisi.

Siemenrokit – tuoteperheen uusin tulokas

Kauran, rukiin ja erilaisten siementen yhdistelmästä syntyivät Siemenrokit, jotka ovat sataprosenttisesti kotimaista viljaa. Nämä herkulliset ja laktoosittomat palaleivät sisältävät runsaasti kuitua ja 22 % auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä.

Tutustu tuotteeseen

Kaurarokit –
kauraisin palaleipä!

Viljaraaka-aineista 80 prosenttia kauraa? Ja koko leivästäkin 48 prosenttia? Siksi voimme ylpeydellä sanoa, että Kaurarokeissa kauraa ei ole vain nimeksi!

Kaurarokit ovat runsaskuituisia, laktoosittomia ja lisäaineettomia.

Tutustu tuotteeseen

Kaurarokit –
kauraisin palaleipä!

Koko leivästä 48 prosenttia on täyttä kauraa ja viljaraaka-aineistakin 80 prosenttia. Siksi voimmekin ylpeydellä sanoa, että Kaurarokeissa kauraa ei ole vain nimeksi!

Runsaskuituinen, laktoositon ja lisäaineeton.

Tutustu tuotteeseen

Ruisrokit –
suosituin ruisleipämme

Ruisrokit on Rostenin tutuin ja suosituin ruisleipä kautta aikain. Ruisrokkien suosion takana on taatusti ollut sen herkullinen maku, joka syntyy tummasta ruismaltaasta sekä Rostenin perinteisestä leivontaosaamisesta.

Tutustu tuotteeseen

Tarjoiluehdotukset

Rostenin Rokit maistuvat monessa muodossa – vain mielikuvitus on rajana.
Olemme koonneet helppoja ja täyttäviä tarjoiluehdotuksia, jotka sopivat niin välipalaksi kuin kevyemmäksi ateriaksikin.

Katso tarjoiluehdotuksemme