Kana Ruisrokki

 

Rukiinen kanaherkku

Pirullista broileria muun muassa béarnaisekastikkeella ja sitruunavinegrettella ryyditettynä – moderni klassikko on syntynyt! Leipä, joka rokkaa kielen mennessään. 

1 kpl broilerin rintafileetä
1 dl béarnaisekastiketta
80 g ananasta
50 g sinihomejuustoa
100 g salaattia
5 kpl kirsikkatomaatteja
1 kpl salottisipulia
1 rk sitruunavinegretteä
2 rk paholaisen hilloa
1–2 kpl Ruisrokki viipaletta


Paista broilerin rintafile pannulla ja anna vetäytyä.

Lämmitä Ruisrokit pannulla. Viipaloi broilerin rintafile ohuiksi viipaleiksi ja levitä leivän päälle.

Lisää joukkoon ananaspalat, sinihomejuusto ja béarnaisekastike. Laita koko komeus hetkeksi uuniin. Valmista salaatti kirsikkatomaateista, salottisipulista, vinegretesta ja salaatista. Nosta leipä salaattipedin päälle ja lisää lopuksi paholaisen hillo.

Rukiinen kanaherkku

Pirullista broileria muun muassa béarnaisekastikkeella sitruunavinegrettella ryyditettynä – moderni klassikko on syntynyt! Leipä, joka rokkaa kielen mennessään. 

1 kpl broilerin rintafileetä
1 dl béarnaisekastiketta
80 g ananasta
50 g sinihomejuustoa
100 g salaattia
5 kpl kirsikkatomaatteja
1 kpl salottisipulia
1 rk sitruunavinegretteä
2 rk paholaisen hilloa
1–2 kpl Ruisrokki viipaletta

Ohje

Paista broilerin rintafile pannulla ja anna vetäytyä.

Lämmitä Ruisrokit pannulla. Viipaloi broilerin rintafile ohuiksi viipaleiksi ja levitä leivän päälle.

Lisää joukkoon ananaspalat, sinihomejuusto ja béarnaisekastike. Laita koko komeus hetkeksi uuniin. Valmista salaatti kirsikkatomaateista, salottisipulista, vinegretesta ja salaatista. Nosta leipä salaattipedin päälle ja lisää lopuksi paholaisen hillo.

Kana Ruisrokki