
Rukiinen kanaherkku
Pirullista broileria muun muassa béarnaisekastikkeella ja sitruunavinegrettella ryyditettynä – moderni klassikko on syntynyt! Leipä, joka rokkaa kielen mennessään.
1 kpl broilerin rintafileetä
1 dl béarnaisekastiketta
80 g ananasta
50 g sinihomejuustoa
100 g salaattia
5 kpl kirsikkatomaatteja
1 kpl salottisipulia
1 rk sitruunavinegretteä
2 rk paholaisen hilloa
1–2 kpl Ruisrokki viipaletta
Paista broilerin rintafile pannulla ja anna vetäytyä.
Lämmitä Ruisrokit pannulla. Viipaloi broilerin rintafile ohuiksi viipaleiksi ja levitä leivän päälle.
Lisää joukkoon ananaspalat, sinihomejuusto ja béarnaisekastike. Laita koko komeus hetkeksi uuniin. Valmista salaatti kirsikkatomaateista, salottisipulista, vinegretesta ja salaatista. Nosta leipä salaattipedin päälle ja lisää lopuksi paholaisen hillo.