Siemenrapeat – siemeniä monessa muodossa

Siemenrapeat saivat alkunsa kotikeittiössä, josta ne levisivät leipomoomme ja koko Suomen tietoisuuteen herkullisten siemennäkkileipien muodossa. Sittemmin niiden rinnalle on tuotu täydellisesti naposteluun sopivat, pienet ja pyöreät Siemenlastut. Olipa Siemenrapeiden muoto mikä tahansa, ne ovat täynnä rapeutta, makua ja hyvää energiaa. Syö sellaisenaan tai erilaisten lisukkeiden, kuten dippien ja tahnojen, kanssa!

Siemennäkkileivät

Lippulaivatuotteemme, jotka sulattivat kuluttajien sydämet ja makunystyrät jo ensimmäisellä puraisulla. Saatavilla kuusi herkullista makuvaihtoehtoa, joista kaksi on täysin gluteenittomia!

Tutustu tuotteisiin

TUTKITUSTI RAVINTEIKAS
KAURA & CHIA

Lue lisää

Siemenlastut

Herkulliset pikkupurtavat illanistujaisiin, leffailtoihin, juhlatarjoiluihin ja välipalaksi. Saatavilla neljä loistavaa makuvaihtoehtoa: Seesami & Chia, Paahdettu sipuli & Seesami, Rosmariini & Merisuola sekä uusimpana Inkivääri & Maissi!

Tutustu tuotteisiin

Seuraa Siemenrapeita somessa

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: Cannot add access token directly to the shortcode.
Due to upcoming Instagram platform changes on March 2, 2020, it will no longer be possible for feeds to use access tokens directly in the shortcode. Remove the access token from the shortcode and connect an account on the plugin Settings page instead.