HAE ROSTENILLE TÖIHIN

Leipomo Rosten Oy on leiponut Turussa maku edellä ja seikkailunpilke silmäkulmassa vuodesta 1939. Meltovaaran perheen omistama perheyritys vaalii pitkiä perinteitä tuoreiden ja hyvänmakuisten leipien ja leivonnaisten valmistuksessa. 

Haemme jatkuvasti osaavia leipomotyöntekijöitä Rostenille Turkuun. Näiltä sivuilta löydät kulloinkin haussa olevat avoimet tehtävät ja voit myös halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekrytointi@leipomorosten.fi. Otsikoi viestisi: ”AVOIN HAKEMUS”.

Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten -konsernia, johon kuuluvat Pekan Leipä Oy:n kaksi leipomoa Heinolassa, Sirkiän Leipomo Turussa ja porilainen Porin Leipä Oy.  Leipomokonsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa, ja se työllistää noin 300 alan ammattilaista. Olemme Suomen kolmanneksi suurin leipomo.

Jos haluat työllistyä konsernin muihin leipomoihin, voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi leipomoon.

 

LEIPOMO ROSTEN HAKEE NYT
LEIPUREITA/LEIPOMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tule töihin Suomen kolmanneksi suurimpaan leipomoon

Haemme leipomon tuotantoon ammattitaitoisia työntekijöitä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät käsittävät erilaisia leivontatehtäviä taikinanteosta käsinleivontaan ja automaattiseen linjaleivontaan. Työ on 1- tai 2-vuorotyötä, työajat vaihtelevat työtehtävän mukaan.

Rostenilla saat työskennellä kasvavan leipomon perinteisen valikoiman ja innovatiivisten tuoteuutuuksien parissa. Innostumme uudesta ja olemme perillä leivontatrendeistä, mutta haluamme myös pitää yllä käsityöläisleipomisen perinteitä. Kaiken leipomisen keskiössä on hyvä maku, joka syntyy ammattitaitoisten tekijöiden avulla ja intohimosta leipomiseen.

Toivomme hakijoilta:

  • Kokemusta leipomon ammattitehtävistä ja/tai leipomo-/elintarvikealan koulutusta.
  • Vaatimuksena on hygieniapassi.
  • Positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja.

HAE 28.2.2023 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsakkeella ”LEIPURI / LEIPOMOTYÖNTEKIJÄ 2023” sähköpostiosoitteeseen: rekrytointi@leipomorosten.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa Mika Suvanto puh. 020 770 2368, arkisin klo 8-16.