Vastuullisuus

Yksi Leipomo Rostenin liiketoiminnan kulmakivistä on aina ollut vastuullisuus, joka heijastuu niin ympäristöajattelussamme, tuotteissamme kuin henkilöstössämmekin. Vastuullisuudesta huolehtiminen kulkee käsi kädessä muun kehitystoimintamme kanssa. Alla pääset tutustumaan tarkemmin näihin meille tärkeisiin osa-alueisiin.

Leipomo Rosten ympäristö- logo

Tuemme kestävää kehitystä valitsemalla tuotepakkauksiin materiaaleja, jotka ovat täysin kierrätettäviä.

Leipomollamme käytetään vain ympäristöystävällisiä LED-valoja.

Leipomo Rosten hävikki- logo

Keskeinen osa ympäristöajatteluamme on tehokas hävikin hallinta sekä jätteiden asianmukainen kierrättäminen ja hyötykäyttö. Noin 83 % jätteistämme päätyy kierrätykseen, ja
100 % hyötykäytetään.

Lisäksi osallistumme aktiivisesti Operaatio Ruokakassi ry:n toimintaan tarjoamalla ruoka-apua vähävaraisille.

Leipomo Rosten tuotteet- logo

Tuotteittemme valmistuksessa pyritään hyödyntämään pääosin kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Useille tuotteillemme ja tuoteryhmillemme on myönnetty Avainlippu, joka on merkki Suomessa valmistetusta tuotteesta, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Avainlippu- tuotteitamme ovat mm. Jurmo saaristolaisleivät, Ruisrokit ja Lysti- piparkakut.

Leipomo Rosten ihmiset- logo

Taitavat työntekijämme ovat meille kaikki kaikessa. Kohtelemme heitä yhdenvertaisesti, mutta otamme myös huomioon yksilölliset tarpeet.

Panostamme työhyvinvointiin ja työyhteisömme kehittämiseen, emmekä salli epäasiallista kohtelua. Toisin sanoen haluamme tarjota työpaikan, jossa kaikkien on hyvä olla.