Med fokus på smaken och glimten i ögat

Familjebageriet Rosten har bjudit på lyxiga smaker, utvecklat recept och bakat med högklassiga råvaror alltsedan 1939. Flera generationers samlade kompetens har gett upphov till bland annat det innovativa fröknäckebröden Siemenrapeat, vinnaren av Suomalainen menestysresepti (Det finländska framgångsreceptet) 2020 Rostis, de grova, maltrika Jurmo-bröden och de hallonsöta pumpernicklarna.

Rosten skapar inte bara magfyllning, utan läckra smaker och nya sätt att äta.

Smaken förför

Historia

Leipomo Rosten Oy är ett bageri i Åbo som ägs av familjen Meltovaara. Företaget är en föregångare inom goda smaker alltsedan 1939. Genom att värna om sina långa traditioner och modigt blicka mot framtiden skapas färska och läckra bröd och bakverk.

Ansvarsfullhet

Ansvarsfullhet har alltid varit en av hörnstenarna i bageriet Rostens affärsverksamhet. Detta återspeglas i vår miljömedvetenhet, våra produkter och vår personal. Vårt ansvarsarbete går hand i hand med vår övriga utvecklingsverksamhet.

Seedhow

Vi undersöker hälsoeffekterna av frön i med hjälp av Seedhow-metoden tillsammans med Eurofins och Aistila Oy. Seedhow-märket hjälper dig att känna igen de Rosten-produkter som innehåller minst 45 % frön och minst två olika frösorter.

Läs mer

Konsumentrespons

Kuluttajapalaute-SV

Skicka oss ros, konstruktivt ris eller information om felaktiga produkter! All respons behandlas konfidentiellt.