Maku edellä ja seikkailunpilke silmäkulmassa

Perheleipomo Rosten on hemmotellut mauilla, kehitellyt resepteillä ja leiponut laadukkailla raaka-aineilla jo vuodesta 1939 lähtien. Sukupolvien aikana opitulla ammattitaidolla ovat syntyneet muun muassa innovatiiviset Siemenrapeat, Suomalainen menestysresepti 2020 -voittaja Rostis, maltaisen rouheat Jurmot ja vadelmanmakeat Pumppernikkelit.

Rostenilla ei leivota vain vatsan täytettä, vaan herkullisuuden tasalla olevia makuja ja uusia tapoja syödä.

Maku vie mukana

Historia

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka on leiponut hyviä makuja edelläkävijän otteella jo vuodesta 1939. Pitkien perinteiden vaaliminen ja rohkea katse tulevaisuuteen takaavat tuoreet ja hyvänmakuiset leivät ja leivonnaiset.

Vastuullisuus

Yksi Leipomo Rostenin liiketoiminnan kulmakivistä on aina ollut vastuullisuus, joka heijastuu niin ympäristöajattelussamme, tuotteissamme kuin henkilöstössämmekin. Vastuullisuudesta huolehtiminen kulkee käsi kädessä muun kehitystoimintamme kanssa.

Seedhow

Tutkimme siementen terveysvaikutuksia Seedhow-menetelmällä yhdessä Eurofinsin ja Aistila Oy:n kanssa. Seedhow-merkistä tunnistat Rostenin tuotteet, joissa on vähintään 45 % siemeniä ja vähintään kahta eri siemenlajia.

Lue lisää Seedboost Siemenrapeat

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.