Rosten glutenfri Runebergstårta 2 st 240g bakelse

En läcker klassisk bakelse nu även glutenfri. Förvarad fryst.

Rosten glutenfri Runebergstårta 2 st 240g bakelse

Produkt information

Näringsinnehåll

100 g

Energi1815 KJ / 433 kcal
Fett
- varav mättade fettsyror
20 g
11 g
Kolhydrater
- varav socker
58 g
37 g
Kostfiber0.7 g
Protein4.6 g
Salt0.4 g
Laktos0 g

Ingredienser


Glutenfri mjölblandning (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, stabiliseringsmedel E415, salt, färg E160a, arom), laktosfri SMÖR, vatten, socker, hallonsylt (socker, hallon, vatten, förtjockningsmedel (E1442 potatis, E440), surhetsreglerandemedel (E330, E333) och konserveringsmedel E202), ÄGG, sockerglasyr (socker, vatten, glukossirap, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel (E406, E410), färg E120), apelsinskal, MANDEL, jäsningsämne E503, apelsinarom (apelsinsaft, glukossirap, antioxidationsmedel (E300, E330), växtextrakt, stabiliseringsmedel E440), surhetsreglerande medel E330 och arrakarom.

Glutenfri, Laktosfri

Konsumentrespons

Kuluttajapalaute-SV

Skicka oss ros, konstruktivt ris eller information om felaktiga produkter! All respons behandlas konfidentiellt.