
Konsumentrespons
En läcker klassisk bakelse nu även glutenfri. Förvarad fryst.
Rosten glutenfri Runebergstårta 2 st 240g bakelse
Näringsinnehåll | 100 g |
| Energi | 1815 KJ / 433 kcal |
| Fett - varav mättade fettsyror | 20 g 11 g |
| Kolhydrater - varav socker | 58 g 37 g |
| Kostfiber | 0.7 g |
| Protein | 4.6 g |
| Salt | 0.4 g |
| Laktos | 0 g |
Ingredienser |
Glutenfri mjölblandning (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse E1422, stabiliseringsmedel E415, salt, färg E160a, arom), laktosfri SMÖR, vatten, socker, hallonsylt (socker, hallon, vatten, förtjockningsmedel (E1442 potatis, E440), surhetsreglerandemedel (E330, E333) och konserveringsmedel E202), ÄGG, sockerglasyr (socker, vatten, glukossirap, emulgeringsmedel E471, förtjockningsmedel (E406, E410), färg E120), apelsinskal, MANDEL, jäsningsämne E503, apelsinarom (apelsinsaft, glukossirap, antioxidationsmedel (E300, E330), växtextrakt, stabiliseringsmedel E440), surhetsreglerande medel E330 och arrakarom.
Glutenfri, Laktosfri

Konsumentrespons