Rostenin Crusta-perhe hyvää arinauunista

Arinauunissa paistetuissa Crusta-leivissä on herkullisen rapea kuori sekä ilmavan kuohkea sisus.
Arinauunista sekä oliiviöljystä syntyy Crustan ainutlaatuinen, hyvä leivän aromi.

Tutustu tuotteisiin

Oliiviöljyyn leivottu

Käytämme Crusta-perheen leivonnassa oliiviöljyä, jonka ansiosta leivät saavat rapean kuorensa sekä pehmeän sisuksensa.

Arinauunin ansiosta Crusta-leipien kuoret ovat
kauniin ruskeita ja uskomattoman rapeita.
Crustat pakataan paperipussiin, jonka ansiosta rapeus säilyy pidempään.

Pehmeä sisus

Rapean kuoren alla sykkii Rostenin pehmeä sydän. Viljaisan ja ihanan maukkaan sisuksen ansiosta voit nauttia Crustat uunituoreena vaikka sellaisenaan.