Crusta-tuoteperhe laajenee kahdella uutuusmaulla. Juhlaleipä on aromaattinen erikoisuus, jossa yhdistyy pohjolan perinteet ja Välimeren mausteet. Syksyisempää säväystä valikoimaan tuo kepeän marjaisa Karpaloleipä. Molemmat uutuudet leivotaan tietenkin 100 % kotimaiseen viljaan! 

Juhlaleipä – mallasta ja mausteita

Crusta Juhlaleipä on rohkea uutuus, jossa yhdistyy pohjolan perinteet ja Välimeren mausteet.

Pohjolan perinteisiä makuja leivästä maistat ruis- ja ohramaltaan tummilla sävyillä. Fenkoli ja anis antavat leivälle ainutlaatuisen aromatiikan kevyellä lakritsisella vivahteella.

Crusta Juhlaleipä

Karpaloleipä – syksyn satoa

Pohjoisen syksyn kypsyttämä karpalo tuo keveää kirpeyttä Crustan tuttuun herkulliseen makuun. Maanläheistä makua vahvistavat leipään leivotut pellavan- ja auringonkukansiemenet.

Crusta Karpaloleipä

Käsinleivotut Crusta-leivät

Käsinleivotuissa Crusta-leivissä on herkullisen rapea kuori sekä ilmavan kuohkea sisus.
Pitkästä patalevosta sekä oliiviöljystä syntyy Crustan ainutlaatuinen, hyvä leivän aromi.

Tutustu tuotteisiin

Oliiviöljyyn leivottu

Käytämme Crusta-perheen leivonnassa oliiviöljyä, jonka ansiosta leivät saavat rapean kuorensa sekä pehmeän sisuksensa.

Crusta-leipien kuoret ovat
kauniin ruskeita ja uskomattoman rapeita.
Crustat pakataan paperipussiin, jonka ansiosta rapeus säilyy pidempään.

Pehmeä sisus

Rapean kuoren alla sykkii Rostenin pehmeä sydän. Viljaisan ja ihanan maukkaan sisuksen ansiosta voit nauttia Crustat uunituoreena vaikka sellaisenaan.