Etusivu / Tuotteet / Tuotemerkit / Siemenrapeat

Hyviä rasva happoja, vitamiineja ja kivennäisaineita

Siemenrapeat sopivat osaksi aktiivista elämää. Rouskuvat näkkileivät maistuvat aamupalaksi, välipalaksi tai herkutteluun. Seitsemän eri makua, joista kaksi on täysin gluteenitonta. Uutuutena proteiinipitoisempi Seesami & pellava. Joko sinä olet kokeillut?

Siemenrapeat hurmaavat makunsa ja rakenteensa lisäksi myös monipuolisuudellaan sekä ravinteikkuudellaan. Osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä sekä aktiivisia elämäntapoja, Siemenrapeat-tuotteet tukevat elimistölle tarpeellisten ravinto- ja kivennäisaineiden saantia – ja mikä parasta – äärimmäisen herkullisessa ja helposti naposteltavassa muodossa. Runsaskuituiset Siemenrapeat sisältävät useita eri siemenlaatuja.
 
Siemennäkkileivät ovat herkullisia sellaisenaan, mutta ne se soveltuvat myös monipuolisesti erilaisissa resepteissä käytettäviksi. Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit Siemenrapeista maistuvaa ja tutkitusti terveellistä tarjoiltavaa.

SEEDHOW – Opi hyödyntämään siemeniä

Siemenissä on tutkitusti hyviä rasvahappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka vaikuttavat monin tavoin kehomme toimintaan ja hyvinvointiin. Erilaiset siemenet sopivat loistavasti monipuolisen ruokavalion tueksi.

Tutustu SEEDHOW

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.