Ainutlaatuisesta saaristostamme syntyy Rostenin Jurmo-saaristolaisleivät, jotka leivotaan rakkaalla reseptillä – perinteitä kunnioittaen.

Jurmo-tuotteista voit luoda monenlaisiaherkkuja!

Jurmon saari

Saaristomeren ulkoreunalla tunnetaan karuudestaan. Tarinoiden mukaan näin ei kuitenkaan aina ole ollut. Kerrotaan, että saarella oli aikoinaan vahva metsä, joka tuhoutui Kustaa Vaasan polttaessa koko saaren 1500-luvulla. Tulisen rangaistuksen syynä olivat Jurmon vesillä sattuneet selittämättömät haaksirikot. Niiden syyksi epäiltiin saaren miesten tapaa sitoa lyhty lehmän häntään tietä valaisemaan. Valojen käyttö herätti kuitenkin Tukholmassa asti epäilyjä niiden todellisesta tarkoituksesta. Varsin usein ohikulkevat alukset erehtyivät valoista ja ajautuivat maihin antaen saarelaisille mahdollisuuden korjata haverialuksen lastit parempaan talteen. Totta tai ei, Jurmo on yksi karuimmista, mutta myös samalla mielenkiintoisimmista saarista koko Saaristomerellä.

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.