Etusivu / Tuotteet / Tuotemerkit / Seedboost

Seedboostit ovat teille, liikkeellä oleville välipalojen ystäville

Seedboost koostuu erilaisista siemenistä ja on herkullista sellaisenaan mutta myös erittäin monipuolista. Todellista superfoodia – loistava osa monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Se terveellisempi* välipala!

Tutkitusti täynnä hyvää

Piristä päivääsi rapeilla Seedboosteilla ja positiivisella asenteella. Nauti herkullisista mauista, ja saat energiaa, joka kestää. Seedboostit ovat täydellistä ruokaa liikkeellä; nauti niitä töissä, opiskellessa tai missä ikinä oletkin!

Lisää energiaa ja elinvoimaa… kaikki yksinkertaisesta välipalasta. Tehosta päivääsi.

*Tutkitusti terveellinen Seedboost on gluteeniton, hiivaton, lisä- ja säilöntäaineeton välipala, josta saa suuren osan päivittäisestä vitamiini- ja hivenainesaantisuosituksesta sellaisenaan. Osana monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa Seedboost on terveellisempi välipalavaihtoehto.

Reseptit

Leipomon tuotteet ovat hyviä sellaisenaan, mutta oletkos kokeillut tehdä Siemenrapeat-näkkileivistä energiapatukoita tai Pumppernikkeleistä juustokakkua?

Katso reseptit

Horeca

Leipomo Rosten räätälöi ketterästi ratkaisut hotelli-, ravintola- ja cateringalojen ammattilaisille. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun haluat leipomotuotteitamme yrityksesi tarjontaan!

Lue lisää

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti. Voit myös soittaa meille numeroon 020 770 2354 ma–pe klo 9–13 välisenä aikana.