Rekrytointi

HAE ROSTENILLE TÖIHIN

Leipomo Rosten Oy on leiponut Turussa maku edellä ja seikkailunpilke silmäkulmassa vuodesta 1939. Meillä ei leivota vain vatsan täytettä, vaan herkullisuuden tasalla olevia makuja ja uusia tapoja syödä.

Hyppysistämme kauppoihin lähtevät muun muassa innovatiiviset ja Suomen suosituimmat siemennäkkileivät Siemenrapeat, Suomalainen menestysresepti 2020 -voittaja Rosten Rostis, klassikkoruispalat Ruisrokit ja Jurmo-saaristolaisleivät.

Meltovaaran perheen omistama perheyritys vaalii pitkiä perinteitä tuoreiden ja hyvänmakuisten leipien ja leivonnaisten valmistuksessa.

Haemme jatkuvasti osaavia leipomotyöntekijöitä Rostenille Turkuun. Näiltä sivuilta löydät kulloinkin haussa olevat avoimet tehtävät ja voit myös halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen alla olevalla “Avoin työhakemus” -lomakkeella.

Leipomo Rosten Oy on osa Leipomo Rosten -konsernia, johon kuuluvat Pekan Leipä Oy:n kaksi leipomoa Heinolassa ja porilainen Porin Leipä Oy.  Leipomokonsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa, ja se työllistää yli 300 alan ammattilaista. Olemme Suomen kolmanneksi suurin leipomo.

Jos haluat työllistyä konsernin muihin leipomoihin, voit olla suoraan yhteydessä haluamaasi leipomoon.

Avoimet paikat

Maistuisiko kesätyö leipomoista kekseliäimmässä?

HAE ROSTENIN LEIPOMOON KESÄTÖIHIN
ja kerää työkokemusta makujen ammattilaisten työkaverina sekä tietenkin rahaa vaikka matkakassaan tai tulevan lukuvuoden opiskelurientoihin.

Palkkaamme nyt useita kesätyöntekijöitä tuotteiden valmistusprosessiin sekä leipomomme pakkaamoon ja lähettämöön.
 
HAUSSA:

  • Pakkaamo-/lähettämötyöntekijöitä
  • Leipureita/leipomotyöntekijöitä

Haemme positiivisen asenteen omaavia, oma-aloitteisia sekä yhteistyötaitoisia työntekijöitä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada kesätöitä tai työllistyä alasi tehtäviin laadukkaita tuotteita valmistavassa leipomoalan yrityksessä, saat työskennellä itsenäisesti osana osaavaa työyhteisöä.

PAKKAAMO- JA LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÖITÄ
Haemme pakkaamoon ja lähettämöön reippaita työntekijöitä. Työ pitää sisällään pääasiassa leipomotuotteiden pakkaamista käsin ja automaattisten pakkauslinjojen käyttöä sekä tuotteiden keräilyä ja lähettämistä. Pystyt työskentelemään kiireen keskellä yhtenä osana tuotantoketjua sekä osaat työskennellä yksin ja tiimissä. Huomioithan hakiessasi, että työ vaatii fyysisiä ominaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä aamu-ja iltavuoroissa klo 6-14 ja klo 14-22 välillä. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä ei ole välttämätön, mutta työkokemus katsotaan hakijan eduksi.

LEIPUREITA / LEIPOMOTYÖNTEKIJÖITÄ
Haemme sinua, joka haluat päästä näyttämään ammattitaitosi. Toivomme sinulta jo jonkin verran alan kokemusta ja paineensietokykyä. Työtehtävät käsittävät erilaisia teollisen leipomon tuotantotehtäviä. Työ on 1- tai 2-vuorotyötä, työajat vaihtelevat työtehtävän mukaan. Koulutus tai pidempiaikainen kokemus katsotaan eduksi.

HUOM.!
Hae sinulle sopivaa tehtävää viimeistään 7.4.2024 mennessä. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan mahdollisimman pian.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostiosoitteeseen:
rekrytointi@leipomorosten.fi 

Pakkaamoon otsikolla: Kesätyö 2024 / pakkaamo
Tuotantoon otsikolla: Kesätyö 2024 / leipomo


Toivottavasti haet pian!

Avoin työhakemus

Rekry: Avoin hakemus

Jos meillä ei ole sinulle sopivaa pestiä haussa, niin jätä ihmeessä avoin hakemus ja olemme sinuun yhteydessä, jos osaamistasi vastaavia tehtäviä tulee hakuun. Jätä avoin hakemus täyttämällä alla oleva lomake.

Kuluttajapalaute

Kuluttajapalaute-FI

Lähetä meille ruusuja, rakentavia risuja tai tieto virheellisestä tuotteesta! Kaikki palautteet käsitellään luottamuksellisesti.