Maku syntyy taikinajuuresta

Rostenin Horeca-leipomotuotteita yhdistää niiden maukkaan maun lisäksi perinteinen juureenleipomistapa. Juureen leivotut Rostenin leivät erottuvat edukseen niin maultaan kuin tunnelmaltaan. Rostenin kaikki ruistuotteet leivotaan ruistaikinajuureen ja vaaleat leivät vehnätaikinajuureen. Taikinajuuri antaa leivälle luontaisella tavalla makua, säilyvyyttä ja leikattavuutta.

Siirry HoReCa-tuotteisiin

Kotimainen tuote

Käytämme mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita. Kaikki käyttämämme vehnä ja kaura ovat suomalaisilta pelloilta ja käyttämämme rukiin kotimaisuusaste on tällä hetkellä 100 %, yleisen tason ollessa noin 35 %.

Modernit tuotanto-olosuhteet, laadukkaat leivät

Tuotantolaitoksellemme on myönnetty BRC global standard for food safety issue 8 -elintarviketurvallisuussertifikaatti grade B. 

Siemennäkkileivät

Toimme nopeasti suursuosion saavuttaneet siemennäkkileipämme myös HoReCa-tuotevalikoimaamme.

Valittavanasi on kolme makuvaihtoehtoa herkullisista, rapeista sekä täysin lisäaineettomista siemennäkkäreistä.

Kaksi palaa siemennäkkileipää hummus-levitteellä
Vanha kuva Rostenin työntekijöistä laittamassa leipää uuniin. Kuvan laidassa on Suomalainen perheyritys -tunnus.

Maukasta leipää vuodesta 1939

Leipomo Rosten Oy on turkulainen, Meltovaaran perheen omistama perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen, hyvän makuisen leivän valmistuksessa.

Leipomo Rosten työllistää yli 200 suomalaista ammattilaista.