
Raikas yhdistelmä hummusta, limeä, lohta ja avokadoa
Täytetty patonki ei tästä juurikaan parane!
Ainekset
1/2 Crusta Siemenbaguette
1 prk tai 2–3 dl valmista tai itse tehtyä hummusta
300 g kylmäsavulohta
4 avokadoa
1 lime
n mehu
1 valkosipulin kynsi
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Herneenversoja koristeluun
Valmistus
- Pilko kylmäsavulohi ja avokadot kuutioksi.
- Sekoita kulhossa lohi, avokado, hummus ja limen mehu.
- Raasta joukkoon valkosipuli ja mausta suolalla.
- Lisää joukkoon oliiviöljy.
- Tee baguetteen pituussuunnassa viilto ja täytä.
- Viimeistele halutessasi herneenversoilla.
VINKKI! Kokeile myös mausteista curry-kanabaguettea.
