Raikas yhdistelmä hummusta, limeä, lohta ja avokadoa

Täytetty patonki ei tästä juurikaan parane!

Ainekset

1/2 Crusta Siemenbaguette
1 prk tai 2–3 dl valmista tai itse tehtyä hummusta

300 g kylmäsavulohta

4 avokadoa

1 lime

n mehu
1 valkosipulin kynsi

2 rkl oliiviöljyä

Suolaa
Herneenversoja koristeluun

Valmistus

  1. Pilko kylmäsavulohi ja avokadot kuutioksi.
  2. Sekoita kulhossa lohi, avokado, hummus ja limen mehu.
  3. Raasta joukkoon valkosipuli ja mausta suolalla.
  4. Lisää joukkoon oliiviöljy.
  5. Tee baguetteen pituussuunnassa viilto ja täytä.
  6. Viimeistele halutessasi herneenversoilla.

VINKKI! Kokeile myös mausteista curry-kanabaguettea.

Raikas yhdistelmä hummusta, limeä, lohta ja avokadoa

Täytetty patonki ei tästä juurikaan parane!

Ainekset

1/2 Crusta Siemenbaguette
1 prk tai 2–3 dl valmista tai itse tehtyä hummusta

300 g kylmäsavulohta

4 avokadoa

1 lime

n mehu
1 valkosipulin kynsi

2 rkl oliiviöljyä

Suolaa
Herneenversoja koristeluun

Valmistus

  1. Pilko kylmäsavulohi ja avokadot kuutioksi.
  2. Sekoita kulhossa lohi, avokado, hummus ja limen mehu.
  3. Raasta joukkoon valkosipuli ja mausta suolalla.
  4. Lisää joukkoon oliiviöljy.
  5. Tee baguetteen pituussuunnassa viilto ja täytä.
  6. Viimeistele halutessasi herneenversoilla.

VINKKI! Kokeile myös mausteista curry-kanapatonkia.