Rapsakka peltileipä

Tätä terveellisemmäksi ja maistuvammaksi ei “pizza” enää mene.

Peltileipä siemenpohjalla

200 g Juustoraastetta
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl oliiviöljyä
3 kynttä valkosipulia
suolaa
1 rkl öljyä
1 vihreä paprika
1 punainen paprika
10 kpl kirsikkatomaattia

nippu tuoretta oreganoa
1 punasipuli
250g Chia & Kvinoa siemennäkkileipä
1 dl vehnäjauho
1dl vettä

Rapsakka peltileipä

Tätä terveellisemmäksi ja maistuvammaksi ei “pizza” enää mene.

Peltileipä siemenpohjalla

200 g Juustoraastetta
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl oliiviöljyä
3 kynttä valkosipulia
suolaa
1 rkl öljyä
1 vihreä paprika
1 punainen paprika
10 kpl kirsikkatomaattia
nippu tuoretta oreganoa
1 punasipuli
250g Chia & Kvinoa siemennäkkileipä
1 dl vehnäjauho
1dl vettä

Ohje


Jauha näkkärit tehosekoittimessa hienoksi. Kaada näkkäriseos vuokaan ja lisää joukkoon öljy, suola, vesi, sekä vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi massaksi ja jätä hetkeksi tekeytymään.

Pilko valkosipulit ja lisää ne tomaattimurskan joukkoon. Lisää joukkoon suola ja oliiviöljy, jonka jälkeen poraa tomaattimurska tasaiseksi massaksi sauvasekoittimen kanssa. Voit myös lisätä joukkoon tuoretta basilikaa, tai oreganoa.

Levitä pizzataikina leivinpaperille ja täytä pizza normaalisti. Paista 275 asteessa noin 20 minuuttia, tai kun juusto on sulanut täydellisesti.