HYVÄN MAISTAA KAIKKI

Niin se vain on, ja maku edellä Rosten Suloiset Gluteenittomia on tehty alusta asti. Eihän kaikille suolille sopivien tuotteiden tarvitse maistua tuolille.

Me perinteiset käsityöleipurit päätimmekin lähestyä tätä melko uudenlaista leivontatapaa terveellä tutkimusmatkailijan uteliaisuudella ja nykytaitelijan kokeilunhalulla. Ja itsehän pitää tehdä, jossei vielä ole olemassa sellaista mitä haluaa. Halusimme erottaa hyvät akanoista ja päätimme leipoa maukkauden esiin.

Loputtoman etsimisen ja tuhansien luonnosten jälkeen löysimme jotakin, jossa on oikea rakenne, oikea koostumus, sopiva suutuntuma ja perinteisiin leipomotuotteisiin verrattavissa oleva maku, ellei parempi. Saattaa olla, että mukana oli hieman munkin tuuria, sillä tavallahan ne kuplat samppanjaankin saatiin, mutta lopputulos on jotakin suloista, sen voimme allekirjoittaa.

Rosten Suloiset Gluteenittomat
SAA MAISTUA

Makeisiin hetkiin

Marjapiirakkaa, kanelipullia, mutakakkua ja porkkanakakkua… Gluteenittomasta kahvihetkestä tuli juuri entistä parempi ja herkullisempi.

Herkulliset leivät

Uudistunut gluteeniton leipävalikoimamme hurmaa monipuolisuudellaan – valittavissa on niin vaaleita kuin tummia leipiäkin.

Tuotteemme leivotaan ainoastaan gluteenittomia tuotteita valmistavassa leipomossa, joten ne ovat turvallisia keliaakikoille

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Selaa alta kattavaa tuotevalikoimaamme, josta löydät niin pullia, kakkuja, sämpylöitä kuin leipiäkin.