TULEVAISUUDEN MAISTAJAT

Oletko sinä aina halunnut päästä haastamaan omia makuhermojasi? Jos olet, liity Rostenin Tulevaisuuden maistajiin.

Mistä on kyse?

Meillä Rostenilla leivotaan leipää ja leivonnaisia, joita voi ostaa kaupasta. Ennen kuin tuotteemme löytyvät kaupoista, ne leivotaan useimmiten useaan kertaan uudestaan, ja senkin jälkeen vielä kerran uudestaan. Niin monta kertaa, että paras tapa leipoa löytyy, ja olemme tyytyväisiä tuotteen kaikkiin aistinvaraisiin yksityiskohtiin. Tuotteen kehittäminen ideasta myyntiartikkeliksi on makuhermoja haastava homma.

Kysymyksemme kuuluukin, oletko sinä aina halunnut päästä haastamaan omia makuhermojasi? Jos olet, liity Rostenin Tulevaisuuden maistajiin.

Käytännössä homma toimii niin, että Tulevaisuuden maistajat pääsevät testaamaan ja antamaan suoraa palautetta tuotteistamme jo tuotekehitysvaiheessa. Joskus voimme myös kysyä esimerkiksi markkinoinnistamme tai pakkauksistamme.

Tarkoitus ei ole kuormittaa Tulevaisuuden maistajia, vaan pitää osallistuminen kevyenä. Kutsumme Tulevaisuuden maistajat koolle aina erikseen etukäteen sähköpostilla, osallistumispakkoa ei ole. Vastineeksi osallistumisesta jaamme aina tuotekasseja ja lahjakortteja. Arviolta kutsuja lähtee sähköpostiin 1–6 kertaan vuodessa.

Tuotearvioinnit tehdään pääasiassa pienryhmähaastatteluina videoneuvotteluissa Microsoft Teams -sovelluksen avulla. Tätä ennen arvioitavat tuotteet on toimitettu osallistujille kotiin maisteltaviksi. Osallistumiseen tarvitset kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen, tabletin tai puhelimen.

Joskus voimme myös kutsua arvioimaan tuotteita paikan päälle leipomolle tai lähettää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen kyselylomakkeen, jonka voi täyttää omassa rauhassa omien aikataulujen salliessa.

Lähde kanssamme makumatkalle ja liity Rostenin tulevaisuuden maistajiin

Lomake: Tulevaisuuden maistajat