Makupalat valkosipulin ystäville

Jurmo Saaristolaisnapeista valmistetut paahdetut leipätikut ja kermaviilidippi eivät jätä kovimpiakaan valkosipulin ystäviä kylmäksi. Kiva pikkunaposteltava vaikka viikonloppuun!

Ainekset

1 pussi Jurmo Saaristolaisnappeja
4 valkosipulinkynttä
25 g voita
suolaa

Valmistus

  1. Leikkaa Saaristolaisnapit tikuiksi.
  2. Sulata voi.
  3. Murskaa valkosipulinkynnet tai hienonna ne pieneksi silpuksi ja sekoita sulan voin sekaan. Lisää ripaus suolaa.
  4. Sivele leipätikut valkosipuliseoksella ja paista 180 asteessa noin 10 minuuttia. Paiston aikana leipien päälle voi lisätä valkosipuliöljyä.

Herkullisen rapeat tikut ovat loistava korvike sipseille ja sopivat mainiosti dipattaviksi esimerkiksi kermaviilikastikkeeseen.

Makupalat valkosipulin ystäville

Jurmo Saaristolaisnapeista valmistetut paahdetut leipätikut ja kermaviilidippi eivät jätä kovimpiakaan valkosipulin ystäviä kylmäksi. Kiva pikkunaposteltava vaikka viikonloppuun!

Ainekset

1 pussi Jurmo Saaristolaisnappeja
4 valkosipulinkynttä
25 g voita
Suolaa

Valmistus

  1. Leikkaa Saaristolaisnapit tikuiksi.
  2. Sulata voi.
  3. Murskaa valkosipulinkynnet tai hienonna ne pieneksi silpuksi ja sekoita sulan voin sekaan. Lisää ripaus suolaa.
  4. Sivele leipätikut valkosipuliseoksella ja paista 180 asteessa noin 10 minuuttia. Paiston aikana leipien päälle voi lisätä valkosipuliöljyä.

Herkullisen rapeat tikut ovat loistava korvike sipseille ja sopivat mainiosti dipattaviksi esimerkiksi kermaviilikastikkeeseen.