
NYT MYÖS PAKASTEENA
Pakaste-Rostiksia on hyvinvarustelluissa pakastealtaissa kautta maan.
Laita jäiset Rostikset pellille ja lämmitä kotiuunissa.
Paisto-ohje: Paista 12 min 200 °C
Pakaste-Rostiksen pakkaus on painettu ympäristöystävällisellä tekniikalla ja sen materiaali auttaa vähentämään muovin käyttöä.
SUOMALAINEN MENESTYSRESEPTI 2020 -VOITTAJA
Karjalan muttei piirakka
Sellainen on Rostenin Rostis.
Karjalaismummolan ruokamuistoista, leivinuunin lämmöstä ja kaipuusta Karjalaan tuunattu moderni makumatka leipomisen ytimeen.
Riisipuuroa, munaa ja voita rapeassa ruiskuoressa.
Turussa Leipomo Rostenilla valmistettaviin Rostiksiin käytetään vain Munaxin suomalaisia vapaan kanan munia, vain Fazerin Myllyn Rostenia varten sopimusviljelyttämiä, kestävän viljelyn periaatteiden mukaan viljeltyjä kotimaisia rukiita sekä kotimaista vastuullisesti tuotettua Valio kermaa ja voita.
Maku vie mukana.
Lue lisää ja tutustu Rostiksen matkaan Suomalainen menestysresepti 2020 -kilpailussa:
https://www.leipomorosten.fi/2020/07/02/rostis/
Saatavilla myös paistopisteistä: www.leipomorosten.fi/tuote/rostis/
RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE | 100g |
---|---|
Energiaa / Energi | 821 kJ, 196 kcal |
Rasvaa / Fett | 9,4 g |
josta tyydyttynyttä rasvaa / varav mättat fett | 2,8 g |
Hiilihydraatit / kolhydrater | 21 g |
joista sokereita / varav socker | 0,5 g |
Ravintokuitu / kostfiber | 3,4 g |
Proteiini / protein | 5,6 g |
Suola / salt | 1,1 g |
vesi, KANANMUNA 21 %(Suomi), täysjyväRUIS (-jauho, -mallas) 18 %, riisi 9 %, VEHNÄjauho, laktoositon KERMA, kasvirasva (rypsi tai rapsi), laktoositon VOI 3 %, jodioitu suola, aromi. 75 % ruista viljaraaka-aineesta
vatten, ÄGG 21 %(Finland), fullkorn (RÅG) (-mjöl, -malt)18 %, ris 9 %, VETEmjöl, laktosfri GRÄDDE, vegetabilisk fett (ryps eller raps), laktosfri SMÖR 3 %, jodierad salt, arom. 75 % råg av spannmålsråvaran